Razbijaju mitove i ruše predrasude

Bez cenzure: Slavne dame koje se ne srame pričati o masturbaciji

Ženski užitak i masturbacija nije nikakav bauk, a to dokazuju i ove slavne dame koje se ne boje pričati o tome i koje žele normalizirati i destigmatizirati masturbaciju

zene-masturbacija.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Iako živimo u 2023. godini, ženska masturbacija i dalje je tabu tema. Rijetko koja žena će priznati da to radi, kako ju drugi ne bi gledali ispod oka, a vrlo se malo i govori o tome. Upravo zato volimo kada oni čiji se glas čuje progovaraju o takvim stvarima, a to vrijedi i za ove slavne dame koje su otvorene i ne boje se pričati o masturbaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tajne solo seksa

Psst, tajne solo seksa: 10 vrućih savjeta za masturbaciju

Masturbiranje je kažu stručnjaci zdravo i dobro za svakoga od nas, bilo da smo u braku, u vezi ili solo. To je odličan način da upoznaš svoje tijelo i seksualnost, ali i da se opustiš i uživaš. Baš zato važno je normalizirati i destigmatizirati masturbaciju, čemu uvelike doprinose i ove slavne dame koje otvoreno pričaju o tome. Sve su one shvatile važnost vlastitog zadovoljstva i sada svoja znanja žele podijeliti s drugima.

Od Khloe Kardashian koja je podijelila svoje savjete za masturbaciju, do Eve Longorije koja svojim prijateljicama kupuje seksualne igračke i Jade Pinkett Smith koja o masturbaciji razgovara sa svojom mamom i sa svojom kćeri, evo koje sve slavne žene bez dlake na jeziku pričaju o ženskom zadovoljstvu.

1/11