Top 8

Seks poze koje bi svaki par trebao isprobati za veći užitak u ovoj godini

Uvijek je dobar trenutak za oživljavanje seksualnog života i isprobavanje novih poza, a ove bi vam mogle biti pravo osvježenje. Isprobajte ih sve u 2023. godini!

clay-banks-pfThjuy_jUA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Nova godina, nove prilike. Pa ako ste si tvoj partner i ti obećali da ćete u sljedećim mjesecima kvalitetnije provoditi zajedničko vrijeme te unaprijediti seksualni život, ovo je tekst za vas.

Parovi u dužim vezama nažalost često izgube inspiraciju u krevetu te im seks postane rjeđi i dosadnjikav. To se dogodi jer ga svode na kratku predigru i tri-četiri provjerene poze. No seks ne treba biti predvidljiv jer postoji toliko položaja s kojima možete eksperimentirati. Znamo da se nekad do vrhunca isplati ići provjereno dobrim putem, no nije loše izaći iz zone komfora i isprobati nešto novo.

Image
Veći užitak

Vodič za njega: Najbolje poze za dublju penetraciju

Ne morate za to biti u vrhunskoj formi nego se samo odvažiti i reći: 'Hej, danas ćemo malo drugačije'.

shimmer fallback

Izdvajamo nekoliko poza s kojima možete oživjeti strasti i obećati si da će vam u 2023. seksualni život biti uzbudljiv kao nikad dosad. Samo otvoreno razgovarajte i prepustite se jedno drugome!

Snježni anđeo

Kalendarski traje zima, dani su i dalje kratki pa je pravi čas za isprobavanje 'snježnog anđela'. Radi se o kombinaciji misionarske i poze 69. On neka legne gore i postavi glavu uz tvoja stopala. Ti lezi na krevetu, na leđima i podigni svoje noge – a samim time i zdjelicu. Tako će on lakše penetrirati iz nesvakidašnjeg kuta uz koje ćeš vjerojatno postići orgazam. . "To je razigran položaj koji nudi nove kutove i puno stimulacije za oba partnera", za Woman&Home objašnjava Isabelle Uren, certificirana stručnjakinja za seks s diplomama iz psihologije i kognitivne semiotike.

shimmer fallback

'L' poza

Ova poza jednostavna je, a često zanemarena. Žena legne na rub kreveta u obliku slova 'L'. Leđima i stražnjicom trebaš biti okrenuta rubu kako bi ti partner mogao prići straga.  'L' poza savršena je za postizanje orgazma jer pruža mogućnost duboke penetracije, a uz to se frajer može rukama poigrati s ostalim točkama na tvom tijelu.

shimmer fallback

'Ležeći policajac'

Voliš li popularnu doggy pozu, onda bi ti se mogla svidjeti i ova jednostavna pozicija. Lezi na trbuh pa ispod bokova stavi jastuk koji u ovoj pozi glumi uspornik. Muškarac ulazi straga, i to dok kleči na koljenima. Savjet je da te pridržava za bokove ili da se osloni o krevet ili pod.

shimmer fallback

'Vrući stolac'

A nakon 'ležećeg policajca' mogli biste na 'vrući stolac'. Izvucite stolac i neka on sjedne na njega, a ti ga opkorači. Blizu ste si i možete se dodatno stimulirati rukama što je velika prednost ove poze.

shimmer fallback

Poza škare

Tragate li za strastvenim pozama koje će vas zbližiti, isprobajte škare (ako već niste). Možete ju uključiti u predigru ili u kasnijim fazama 'igrica'. 'Škare' se mogu izvoditi na više načina – jedan je da oboje legnete na bok i savijte noge u koljenima. Jednu ruku savij u laktu, a druga neka ti služi za dodatnu stimulaciju. 'Škare' su sjajne i za penetraciju, ali i zagrijavanje uz masturbaciju.

shimmer fallback

'Valovi'

U ovoj bi pozi mogla brzo doći do orgazma jer je trenje jako. Podigni noge iz ležećeg položaja na muškarčeva ramena. On se treba namjestiti nasuprot tebi u polusjedećem položaju. Tijekom seksa podizat ćeš stražnjicu s kreveta i tako se odgurnuti bliže njemu. Tako možete kombinirati kružne pokrete koji jamče orgazam.

shimmer fallback

Stajaća poza

A ako vam je dosadio krevet i željeli biste probati seks u stajaćem položaju, i za to postoji način. Savij nogu i stavi je na rub kade, a frajer neka ulazi odostraga. Pritom bi on trebao stajati uspravno, a tempo sami određujete. Dobra je ideja ovu pozu izvoditi ispred ogledala ili u kupaonici pod mlazom vode koji će vas dodatno 'zagrijati'.

shimmer fallback

Za brzinske strastvene trenutke

Želite li osvježiti seksualni život, isprobajte seks na kuhinjskom stolu ili nekoj drugoj ravnoj površini. U trenutku strasti idite do kuhinje i lezi na leđa, a on neka stane ispred tebe i tako penetrira pod kutom koji ti odgovara. Ruke su mu slobode – a i tebi – što znači da će ti klitoris biti zahvalan. Orgazam je izgledan. Samo vodite računa o čistoći tih površina i privatnosti.

shimmer fallback

.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.