Postani majstorica zavođenja

Želiš ga zavesti do te mjere da bude lud za tobom? Znamo kako

Uz ovih pet savjeta bez problema ćeš ga "smotati" oko malog prsta, a on će postati lud za tobom

zavodenje.jpg
Foto: Unsplash
Play logo

Svaka od nas barem je jednom u životu upoznala frajera koji joj se toliko svidio i htjela ga je šarmirati na sve moguće načine. I iako je ponekad dovoljno da jednostavno budemo prirodne i svoje, nekada se ipak moramo malo potruditi ako frajera želimo oboriti s nogu.

Play logo
Image
Horoskop i zavođenje

'Zavedi me': Horoskop zna kako ga možeš osvojiti

Čule smo za brojne savjete kako zavesti muškarca - od onog da samo zamahnemo kosom pa sve do onog da se pravimo "nedostižnima". To će ponekad upaliti, ponekad neće, no postoje puno bolji savjeti kako natjerati muškarca da te poželi i da postane lud za tobom.

Sve to može biti prilično jednostavno ako slijediš ove jednostavne savjete koji su pred tobom u nastavku - ako frajera zaista želiš natjerati da te želi, evo što sve trebaš učiniti.

Moraš imati svoj život

Vrlo kontraintuitivan i nerazumljiv savjet jest onaj da moraš imati vlastiti život, ali što to uopće znači? Imati vlastiti život znači da moraš imati vlastite interese koji ne ovise ni o jednom muškarcu. To su stvari poput hobija, aktivnosti, pa čak i prijatelja koje toliko voliš, a za koje tvoj muškarac ne mora nužno biti toliko zainteresiran.

Play logo
shimmer fallback

Ovo je važno iz više razloga. Moraš pokazati svom muškarcu da zaista uživaš u njegovom društvu i prisutnosti, ali istovremeno mu moraš dati do znanja da ti ne treba i da ne ovisiš o njemu. Ako mu to pokažeš, to će ga natjerati da te više poštuje i da te više želi. Ako ga očajnički trebaš i sve radiš za njega, brzo će shvatiti da ne mora više raditi za tvoju ljubav i poštovanje, a kad se to dogodi, na kraju će izgubiti poštovanje prema tebi. Žene koje imaju vlastiti život muškarcu su beskrajno privlačnije.

Prvo moraš zavoljeti sebe

Prvo što se moraš zapitati jest voliš li uopće sebe, jer ako ti sama sebi nisi poželjna i ako se ne voliš, kako će te onda neki muškarac voljeti i željeti? A ako još nisi potpuno zaljubljena u sebe, nemoj se uzrujavati, jer postoji mnogo načina kako to popraviti.

shimmer fallback

Ako misliš da nisi u formi, kreni u teretanu i počni više vježbati. Ako nisi sigurna u svoj smisao za modu, obrati se prijateljici koja prati trendove i pitaj ju za savjet ili pođi s njom u shopping. Isto vrijedi i za tvoje samopouzdanje u razgovoru s muškarcima. Jedini način da postaneš sigurnija je vježbati razgovor s muškim prijateljima i kolegama.

Play logo

Budi zabavna

Jedna od ključnih stvari koju moraš shvatiti kako bi natjerala frajera da te poželi jest kako da budeš zabavna. Nećemo se lagati - i izgled je bitan, ali puno je važnije kakav dojam ostaviš i koliko će mu zapravo biti zabavno dok je s tobom. Ako si dosadna u razgovoru, on će vrlo brzo izgubiti interes. Međutim, ako si zabavna, on će definitivno htjeti nastaviti razgovarati i družiti se s tobom. Zato se sljedeći put kada izađeš s nekim zapitaj koliko si zabavna i poradi na tome.

shimmer fallback

Flertaj s njim i zezaj ga

Biti zabavan je super, ali flertanje je puno bolje. Flert i zadirkivanje fantastičan su način da izazoveš emocije i natjeraš ga da te vidi kao ženu, a ne kao prijatelja. A najlakši način za flert s muškarcem je da ga zadirkuješ kao što bi, primjerice, zadirkivala mlađeg brata - govoriš mu šale koje zapravo ne misliš, a koje će kod njega izazvati reakciju. Takav razgovor savršen je za razbijanje tenzija, samo pazi da ne pretjeraš.

shimmer fallback

Budi dobra u krevetu

Posljednji savjet kako natjerati frajera da te poželi jest da moraš imati neke vještine u krevetu kako bi ga natjerala da žudi za tobom. Naravno, tu je prije svega najvažnije da se osjećaj samopouzdano i sigurno u svojoj koži, a to će se onda reflektirati i na tvoj seksualni život i tako ćeš mu biti još privlačnija.

Play logo
shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.