Seksi rečenice

Vodič za njega: Ove rečenice žene obožavaju čuti u seksu

Osim "prljavih razgovora", postoje razne stvari koje žene žele čuti za vrijeme vođenja ljubavi, a ove rečenice pravi su afrodizijak za njih

profimedia-0363187858.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Ako možete čuti svaku škripu kreveta i zvuk trljanja kože o kožu tijekom seksa, vrlo vjerojatno radite nešto pogrešno. Potpuna tišina tijekom vođenja ljubavi nikako nije dobra ideja, a šaputanje savršenih riječi u uho partnera može biti razlika između dobrog i sjajnog seksa. To ne moraju biti takozvani "prljavi razgovori", već nešto sasvim jednostavno, a to posebno vrijedi za žene, koje obožavaju da ih partner dodatno uzbudi tako što će im šapnuti ponešto na uho.

Image
Ispravi ih ako želiš

Posve iskreno: Frajeri su otkrili 5 stvari koje žene rade, a smetaju im u seksu

Iako muškarci naglasak stavljaju na sam čin seksa, kod žena je to malo drugačije - njima je vrlo bitna predigra, ali i ono što se govori za vrijeme vođenja ljubavi. Naravno, nećete cijelo vrijeme razgovarati, ali postoje neke stvari koje žene baš vole čuti i koje su za njih kao pravi afrodizijak. Dakle, drage dame, ovaj tekst proslijedite svom partneru, jer u nastavku otkrivamo pet stvari koje svaka žena želi čuti za vrijeme seksa.

Reci mi što želiš.

Naravno da muškarci ne mogu čitati naše misli i ne mogu znati što želimo i što nam najbolje odgovara za vrijeme vođenja ljubavi. Zato ponekad moramo same izraziti što želimo ili, još poželjnije, muškarac bi trebao pokazati interes da želi ugoditi svojoj partnerici i pitati ju što želi da joj radi - i to će mu biti veliki plus.

shimmer fallback

Imam kondom.

Danas postoje razne metode kontracepcije, no najbezbolnija i najjednostavnija je korištenje prezervativa. Da je siguran seks vrlo važan zna svaka žena, ali i svaki muškarac, a iako će se svaka odgovorna žena pobrinuti za kontracepciju, ipak je lijepo kada i muškarac pokaže da vodi računa o odgovornom seksualnom ponašanju i kaže da ima kondom.

shimmer fallback

Sviđa li ti se to što radim?

Ovo je još jedna rečenica kojom će svaki pravi muškarac pokazati da mu je stalo do toga da zadovolji svoju ženu. Iako se neke žene ne srame reći što im najviše godi, neke su malo sramežljivije i zato je uvijek poželjno da partner postavi ovakvo pitanje.

shimmer fallback

Obožavam tvoje…

Nije ništa neobično da se ponekad za vrijeme vođenja ljubavi osjećamo pomalo nesigurno - na kraju krajeva, to je čin u kojemu partner može vidjeti svaki dio našeg tijela i najnormalnije je da smo ponekad nesigurne. Zato je lijepo kada ti u takvom trenutku partner da kompliment i kaže da mu se sviđa nešto na tebi, bilo da su to oči ili grudi. To će ti u trenu podići samopouzdanje i bolje ćeš se osjećati.

shimmer fallback

Odlična si.

Za muškarca vjerojatno nema većeg komplimenta nego kada žena pohvali njegove seksualne vještine, a i ženama je to velik kompliment. Stoga, kada joj partner kaže da je odlična ili fantastična u krevetu, to će se svidjeti baš svakoj ženi.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.