3, 2, 1....polijećemo!

Najluđa seks poza ikad: Jesi li već isprobala Supernovu?

Dosadile su ti vaše uobičajene igrice u spavaćoj sobi i želiš nešto stvarno 'bombastično'? Vrijeme je za pozu Supernova

profimedia-0366276467.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Poza Supernova jednostavno je jedna od onih poza koje ne smiju nedostajati pod tvojim plahtama. Pogotovo kad se zasitiš monotonije i uvijek istih položaja, ali i ako se više puta dogodilo da si ostala uskraćena za klimaks. Naime, Supernova ne samo da garantira dostizanje vrhunca, nego obećava orgazam za pamćenje, jedan od onih koji se osjeti kao ugodna struja od vrhova prstiju na nogama – sve do tjemena.

Image

Vrlo vjerojatno nikad nisi čula za Supernovu, osim u kontekstu astronomije. No, uskoro ćeš znati zašto je upravo ovaj položaj omiljen položaj mnogih žena – između ostalog, Supernova je poza koju se lako može prilagoditi prema vlastitom 'guštu'.

Kako izgleda ova poza

Kod ovog položaja jedan od partnera, bez obzira na to je li to muškarac ili žena, leži na rubu kreveta ili kauča. Treba leći licem okrenutim prema stropu te gornji dio tijela pustiti da visi s kreveta do poda. Kako bi poza bila ugodnija, pod glavu može staviti jastuk. Partner ili partnerica sada mogu birati hoće li zauzeti misionarski položaj, položaj kauboja/kaubojke ili pak onaj obrnute kaubojke.

Image
3, 2, 1, polijećemo!

Zaboravi na 69, isprobaj pozu 68 i oboje se 'lansirajte u svemir'

Partner koji je gore sada se može početi ritmično kretati i radi bolje ravnoteže može se pridržavati za struk partera koji leži ili se može i sam ili sama prebaciti sve do poda i pridržavati se rukama.

Zašto je ovaj položaj ono što ti treba

Kod Supernova poze najbolje je što to što ima toliko opcija. Jesi li ti ona koja voli biti dominantna ili si više pasivan tip? Obožavaš imati puno manevarskog prostora ili više voliš da se partner trudi oko tebe dok ti uživaš? U svakom slučaju, Supernova će ti se svidjeti jer je to poza koja se može lako prilagoditi svakoj preferenciji pod plahtama.

Image

Bonus ove poze

Uz sve navedeno, Supernova ima dva velika plusa. Kao prvo, partner koji je dolje imat će izvrstan pogled na parterna koji je aktivan, što će povećati uzbuđenje. I još: partner koji je gore ima slobodne ruke te može dodatno stimulirati sebe ili partneričin klitoris (u slučaju da je gore partnerica, ona može stimulirati partnerove testise u položaju obrnute kaubojke). Dakle, varijacija je mnogo, a garancije užitka - još više.