Seks za pamćenje

Nikad ti nije dovoljno duboko? Ova poza će te zadovoljiti

Ponekad su dovoljne male preinake za veliki užitak. U ovoj pozi doživjet ćeš orgazam kakav nisi dosad, a i on zajedno s tobom

pexels-wesner-rodrigues-1892920.jpg
Foto: Pexels

Ako voliš duboku penetraciju, a ne postižeš je sa svojim partnerom, oduševit će te informacija da je dovoljna tek mala korekcija svevremenskog klasika - misionarske poze kako bi doživjela vrhunac duboko u sebi. Sve što trebaš jest - podići noge. Riječ je o pozi školjke koja je dobila ime zbog toga jer u ovom položaju izgledaš upravo kao morska školjka. Ako vizualiziraš pozu školjke, uvidjet ćeš da je za nju ipak potrebna doza fleksibilnosti i kralježnica s kojom nemaš problema, osobito ne u donjem dijelu.

Image
3, 2, 1....polijećemo!

Najluđa seks poza ikad: Jesi li već isprobala Supernovu?

Image
Foto: Pexečs

No, ne brini, postoji i varijacija školjke za one manje gipke, a objasnit ćemo je u nastavku. U svakom slučaju vrijedi truda jer je u pozi školjke penetracija izrazito duboka, a s varijacijama na temu, primjerice prekrižiš li noge dok su ti u zraku, osigurat ćeš svom partneru i sebi dodatni užitak. U nastavku pročitaj kako izvesti pozu školjke i kako je poboljšati, ali i kako uživati u njoj ako ti fleksibilnost nije jača strana.

Poza školjke

Lezi na leđa, podigni noge iznad glave. Nemoj ih savijati. Postoje dva načina na koje partner može penetrirati. Visoki i niski. Ukoliko ulazi s visoka (penis je skoro pa okomit u odnosu na tebe), penetracija je nešto plića (no, i dalje duboka), ali pritom ti može penisom stimulirati klitoris. Želiš li intenzivniju stimulaciju klitorisa, raširi noge kako bi mogao doći do njega. Kod niske penetracije, klitoris nije "na udaru", no partner može dublje ući te je ova poza savršena za vaginalni orgazam koji ćeš osjetiti duboko u sebi.

Image

Poluškoljka

Lezi na leđa, jednu noga neka ostane ispružena na madracu, a drugu privuci prsima i savij je u koljenu. Neka se tvoj partner nasloni na tu podignutu nogu i penetrira u tebe. U ovoj pozi si uža, što njemu, vrlo vjerojatno, pruža dodatno zadovoljstvo. Naravno, i tebi.

Image

Školjka za one manje fleskibilne

Ako prstima ne možeš dotaknuti pod, ne iskušavaj klasičnu pozu školjke jer bi se mogla ozlijediti ili bi ti moglo biti jako neudobno, a onda i bolno. To nikako nije cilj seksa. Pozu prilagodi sebi. Lezi na leđa, savij noge u koljenima i privuci ih prsima te se uhvati rukama iza koljena. Partner neka klekne i raširi noge tako da mu ulaz u tvoju vaginu bude u krilu. Ova poza odlična je i za žene koje su tek počele prakticirati analni seks te za one čiji partner ima veći penis.

Image

Za one koji žele znati više

U pozi školjke ruke su ti slobodne i možeš s njima što god želiš. Stavi ih iza glave i prepustu se užitku ili uzmi u ruke svoju najdražu igračku za odrasle i poigraj se njome. Umjesto igračke, poslužit će i prsti kojima možeš stimulirati klitoris dok on ulazi duboko u tebe. Također, ovo je vrlo intimna poza jer u njoj imate kontakt očima, a i možete se ljubiti.

Image
Foto: Pexels