Položaj za iskusne parove: 5 savjeta za seks 'stojećki'

Seks 'stojećki' može biti itekako uzbudljivo iskustvo, ali često nepraktičan i zahtijevan. Ipak, pomoću ovih savjeta postat će dio tvog repertoara

Položaj za iskusne parove: 5 savjeta za seks 'stojećki'

Različiti položaji u seksu mogu biti omiljeni iz različitih razloga. Seks 'stojećki' vjerojatno je jedan od onih položaja koji je rijeđe na repertoaru, što zbog svoje zahtjevnosti, a što zbog nepraktičnosti. Međutim, postoje načini kojima ga možeš učiniti jednostavnijim.

"Stojeći položaji u seksu obično se događaju pod tušem ili naginjanjem na kauč ili krevet, a većina žena se osjeća bolje ako se mogu osloniti na nešto i tako sigurnije i opuštenije uživati u seksu", govori Sarah Watson, seksualna terapeutkinja. 

Mi smo odlučile pronaći 5 savjeta za najbolji seks 'stojećki' jer realno - tuš nije uvijek naš najbolji prijatelj. 

Pročitaj još:

Image

8 položaja u seksu koji će te dovesti do orgazma

Neka samo tvoj partner stoji

Ovaj položaj uključuje samo jednu osobu u stojećem položaju. Ti ležiš na ravnoj uzdignutoj površini poput kreveta ili stola ili si okrenuta partneru i klečiš u doggy položaju, dok tvoj partner stoji. Ovo je također odlična poza za početnike u seksu 'stojećki'

Isprobajte 'seks na tri noge'

Ovo je možda napredniji seks položaj, ali može biti jako zabavan i eksplozivan. Okrenuti ste jedno prema drugome, ali jednu tvoju nogu partner drži u ruci.

Iskoristi rekvizite

Ako niste približno iste visine (a velike su šanse da niste) - nemoj se bojati upotrijebiti rekvizite. Iskoristite knjige, kauč, klečanje ili stolicu - sve što će vam dati ili oduzeti tih nekoliko centimetara.

Nasloni se na nešto

Kao što je seksualna terapeutkinja objasnila, mnoge žene osjećaju se ugodnije, ali i udobnije ako imaju neki oslonac. Iskoristi zid, nagni se uza stol, kauč, stolicu ili krevet - bilo što što će ti dati neku vrstu podrške. 

Ne fokusiraj se na seks 'stojećki' kao na glavni događaj

Uvijek je zabavno iskombinirati i malo začiniti stvari, pa tako i položaje, ali i sobe u kojima se moćda inače ne seksate. Bolje je pokušati nekoliko različitih položaja nego forsirati jedan 15 minuta. To vrijedi za sve položaje, bilo oni novi ili zahtijevni. Igrajte se, zabavljajte i uživajte i naravno - nemojte odustati ako prvi puta ne prođe savršeno. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.