Iznenadi ga

Dovedi ga do vrhunca još brže uz ovih pet genijalnih poza

Od klasičnog oralnog seksa pa sve do popularnog doggyja i modificirane misionarske poze, uz ove ćeš ga poze dovesti do orgazma brže nego ikada prije

profimedia-0295391401.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Ponekad poželiš imati spor, nježan seks, u kojem se potpuno prepustiš strastima i uživaš u partnerovom tijelu. Ponekad, s druge strane, poželiš brzi seks ili takozvani "quickie", bez previše razmišljanja i puno predigre, a ako si u žurbi i želiš što prije završiti, postoji nekoliko poza koje će tvog partnera još brže lansirati do vrhunca.


Image
Zaredaj ih

Nije nemoguće: Pet najboljih poza za postizanje višestrukih orgazama

I iako bi seks trebao biti zabavan, a ne utrka oko toga tko će prije završiti, ponekad jednostavno poželiš da tvoj partner završi prije nego inače - bilo da nemaš vremena ili si jednostavno tako raspoložena. Dobra stvar je da frajeri općenito vrlo lako dožive orgazam (barem za razliku od žena, kojima je potrebno puuuno dulje), a ako ga želiš dovesti do orgazma još prije, ove poze će ti u tome pomoći.

Od klasičnog oralnog seksa koji svi muškarci toliko obožavaju pa sve do popularnog doggyja i modificirane misionarske poze, ove će ti poze pomoći da ga dovedeš do orgazma brže nego ikada prije - a on će ti na tome, sigurne smo, biti zahvalan.

Doggy style

Nije tajna da muškarci obožavaju ovu pozu zbog fantastičnog pogleda, no ne samo to - muškarci se u ovoj pozi vrlo brzo i jako uzbude, a ova poza omogućuje mu maksimalnu penetraciju i odličan osjećaj trenja i trljanja koji će ga dovesti do intenzivnog i brzog vrhunca.


Image
Foto: Pexels

Prilagođena misionarska poza

Iako klasična misionarka ne zvuči kao poza u kojoj bi mogao brzo doživjeti orgazam, ova poza će ga raspametiti. U ovoj ćeš pozi svoje noge staviti na njegova ramena, čime će sama penetracija biti dublja, a osjećaj za njega puno bolji. Rezultat? Brzi orgazam za njega.

Image
Foto: Pexels

Na stolcu

Sjedni u krilo svog partnera dok on sjedi na svom omiljenom stolcu i kreni "u akciju". Ova je poza win-win za vas oboje - tebi pruža svu kontrolu i užitak jer si gore, a njemu dublju penetraciju koja mu je potrebna da što prije dođe do vrhunca.

Image
Foto: Pexels

Bogomoljka

Ovo je još jedan oblik prilagođene misionarske poze koja će ga osvojiti. Tijekom misionarskog seksa lagano se okreni na stranu i omotaj svoje noge oko njega, dopuštajući mu da lagano raširi vlastite noge kako bi penetrirao što dublje.

Image
Foto: Pexels

Oralno zadovoljstvo

Oralni seks izvrstan je način da mu pružiš brz i snažan orgazam, osobito u danima kada nisi raspoložena za penetrativni seks. A to je super i za muškarce, jer ih oralni seks jako uzbuđuje i s njime sigurno nećeš pogriješiti.

Image
Foto: Pexels

Možda će te zanimati

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Prve reakcije finalista 'Superstara': Neki nisu očekivali prolazak dalje

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Spektakl i suze u studiju 'Superstara': U finale idu Hana, Dino, Toni i Petar!