Pamet u glavu

Odlučila si mu oprostiti prevaru? Budi spremna na ove 4 stvari

Teške su ovo stvari i naravno da ćeš poslušati sebe, no budi oprezna i ne daj da te povrijedi dvaput

pexels-cottonbro-8641927.jpg
Foto: Pexels

Mnoge žene tvrde kako nikada ne bi oprostile prevaru, no kada do nje dođe, umjesto da nevjernog partnera izbace iz svog života jedno za svagda, one ga primaju natrag širom raširenih ruku, gazeći pritom sve svoje principe. I pogrešno bi bilo reći da su nedosljedne iako se to u datom trenutku čini.

Image
Ljubavna otuđenost

Intimni odnos bez seksa: Je li emocionalna prevara ista kao i fizička?

Emocije su u igri, godine uložene u vezu i nije lako djelovati racionalno. Koliko je pametno primiti natrag nevjernog partnera, pročitaj u nastavku. Odnosno, otkrivamo ti što se sve mijenja prevarom i koje teške lekcije tek imaš za naučiti.

Image
Foto: Unsplash

Ako mu oprostiš, ne zaboravi. Budi pametna i poštuj sebe. To je najbitnije. Možda je stvarno to što je učinio bila pogreška koju više nikada neće ponoviti, a možda je bila tek uvertira u nešto što će postati dio njegovog karaktera kada shvati da i nije tako strašno varati, osobito kada postoji mogućnost povratka.

Ništa neće biti isto

Nakon pakla koji ti je priuštio prevarivši te, na tren ćeš osjetiti svu ljepotu pomirbe i ponovnog zbližavanja. Vjerujemo da će se truditi da ti u svemu ugodi i iskupi se, no to neće biti dugog vijeka. Ni ti više nisi ista. Prevara te promijenila, ali promijenila je i tvoj odnos prema njemu, htjela ti to priznati ili ne. Pomiri se s činjenicom da više ne postoji par koji je postojao prije, no što je on odlučio zamijeniti te drugom pa tako ni veza između vas dvoje. Sve je sada drugačije.

Image
Foto: Unsplash

Nisi ti kriva

Ovo zapamti jednom za svagda. Njegovi postupci nemaju veze s tobom. Bez obzira kakva veza bila, to ga ne opravdava da postupi nemoralno. U svakom slučaju, primiš li ga natrag, ne trudi se biti nešto što nisi i ne iskupljuj se. Na njemu je da se potrudi dobiti te ponovno.

Image
Foto: Pexels

Nikada nećeš zaboraviti

Koliko god se trudila prijeći preko prevare, zaboraviti je i oprostiti, to u biti nikada nećeš moći učiniti. Možda oprostiš, no zaboraviti nećeš, što znači da ćeš uvijek biti na oprezu i svaka poruka koja mu stigne u sumnjivo doba u tebi će, s pravom, izazivati nemir. Uvijek ćeš strahovati da bi te mogao opet prevariti.

Image
Foto: Unsplash

Svi griješimo

Svi griješimo i ako ga već odlučiš primiti natrag nemoj mu nabijati na nos to što te prevario. Pokušajte nastaviti sa životom kao da prevare nije bilo. No, ipak, to ne znači da ćeš ignorirati crvene zastavice i dozvoliti mu da to opet napravi. Budi na oprezu i drugi put ne opraštaj. Budi sebi najvažnija.

Image
Foto: Pexels