U sedlu užitka

Opaka jahačica - poza za igre pod plahtama koja nije za one 'slabog srca'

Ova vruća pozicija varijacija je popularne poze obrnute kaubojke, a zovu je još i 'pobješnjelom jahačicom' – s dobrim razlogom

profimedia-0346579410.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Svima nam je poznata poza kaubojke, kao i ona obrnute kaubojke u kojoj muškarac leži na leđima, a žena je ta koja 'vodi igru'. Ako ste ti i tvoj partner već puno puta izabrali upravo te poze, postoji šansa da vam više i nisu toliko 'napete'.

Image
Nešto novo

Vruće igre: Poza X-faktor potpuno će promijeniti običan misionarski položaj

No, tu je jedan sasvim jednostavan trik kako ove popularne poze možeš dodatno začiniti - bez ikakvih akrobacija. Postani 'opaka jahačica' i ne samo da ćeš svom partneru pružati nezaboravnu avanturu pod plahtama, nego ćeš i sebi osigurati svoj dio kolača – naime, orgazam u ovoj pozi gotovo je neizbježan.

shimmer fallback

A kako točno izgleda ova seks poza i zašto je obavezno trebaš isprobati - provjeri u nastavku.

Kako izgleda ova poza

Ako si odlučila isprobati poziciju opake jahačice, neka partner legne na leđa, a ti sjedni na njega licem okrenutim prema njegovim nogama - dakle, početna je poza ona obrnute kaubojke.

Sada je trenutak za malu, ali moćnu varijaciju na temu koja će prilično iznenaditi tvog partnera – umjesto da klečiš na svojim potkoljenicama, nagni se naprijed i podupri se o svoje podlaktice. Sada možeš u ritmičnim pokretima pomicati svoja leđa naprijed i natrag i na taj način kontrolirati igru te sebe i partnera dovesti do vrhunca.

shimmer fallback

Zašto je trebaš probati

Što se muškaraca tiče, prednost ove poze je više nego očita: imat će upravo savršen pogled na partneričinu stražnjicu. Ovo će mu svakako biti velika vizualna stimulacija. Osim toga, on se može opustiti i za promjenu ženi prepustiti vodstvo, dok partnerica čini pokrete koji joj odgovaraju.

shimmer fallback

Imamo i savjet ekstra: neka partner savije jednu svoju nogu tako da paterici posluži kao uporište o koje se može trljati. Tako će istovremeno doživjeti stimulaciju više erogenih zona – samom penetracijom stimulirat će se njezine A i G-točka, a zapostavljen neće biti ni klitoris. Ovo je svakako dobar način za dostizanje vrhunca – i to prilično eksplozivnog.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.