Odlična tehnika disanja koja će vam pomoći postići nevjerojatne orgazme

Opustite se, udahnite i budite spremni za orgazam svog života

Odlična tehnika disanja koja će vam pomoći postići nevjerojatne orgazme

O orgazmima smo često pisali, što savjeta što poza za postizanje orgazma, pa znate da ima dosta toga što se može poduzeti kako biste doživljavali češće i bolje orgazme (pa čak i višestruke).

Čak i ako s orgazmima nemate nikakvih problema, stručnjaci tvrde kako bi oni mogli biti itekako bolji (iako vam je to možda teško za povjerovati). Kako biste saznali spadate li među ove žene prisjetite se trenutaka kada ste shvatili da se bližite vrhuncu. Sada se prisjetite vašeg disanja u tom trenutku. Kako dišete? Duboke pune uzdisaje? Ili je riječ o kraćem bržem disanju? Zadržavate li zrak, možda? Ako činite ovo posljednje moguće je da ipak ograničavate svoj orgazam.

Zadržavanje daha kada se bližite orgazmu prilično je česta pojava (gotovo instinkt). To se dešava iz puno razloga: nervoza, uzbuđenje, iščekivanje, kako ne biste bili preglasni i probudili klince... A moguće je i da to činite zbog toga što se teško disanje koje prethodi orgazmu čini neprirodnim. No kako je disanje podsvjesni refleks, način na koji ga mijenjate dok je tijelo pod naporom također može biti podsvjesno. Ako ste ikada bili na nekakvom treningu, treneri veoma često podsjećaju svoje vježbače da moraju disati, a ne zadržavati dah.

Bez obzira na to zbog čega to činite, zadržavanje daha za vrijeme seksa može ograničiti dotok kisika u tijelo, što je potpuno kontraproduktivno ako je cilj užitak. S druge strane pojačavanje disanja (brže i dublje) pomaže poboljšati cirkulaciju, što je ključno za ciklus seksualne reakcije. Protok krvi u genitalno područje je prirodni dio procesa koji vodi do orgazma.

Koji god bio razlog zbog kojeg zadržavate dah za vrijeme seksa, primjerice ako ste previše fokusirani na zvukove koje proizvodite, moguće je ne samo da protok krvi neće biti dovoljan za vaš spolni organ već niti mentalno nećete biti "u zoni" za doživljavanje orgazma. Opuštanje tijela i duboko disanje mogu prirodno uvelike pojačati seksualno iskustvo. To osobito vrijedi za duboko, sporije disanje – jer ono čini orgazmičke kontrakcije puno intenzivnijima i brojnijima.

Ako orgazme doživljavate bez problema, bez obzira na to kako dišete – to je odlično. No, znanstvene činjenice govore kako duboko disanje pomaže i takvim ljudima – pomažu da orgazam postane još intenzivniji.

Samo pripazite jer se ne želite istovremeno baš previše koncentrirati na to kako i koliko često dišete – jer će vam opet misli biti samo na tome. Cilj je s vremenom se istrenirati da vam duboko disanje postane nešto što činite prirodno i nesvjesno. Znači, nije dobro niti ako se previše mislima koncentrirate i na samo disanje. Trik je da se fokusirate na disanje kraće prije orgazma, a ne za vrijeme orgazma.

Jedan od jednostavnijih načina kako se "naučiti" da vam duboko disanje postane nešto prirodno – je za vrijeme masturbacije. Tako se možete naučiti ovoj navici, pa će ona postati prirodna za vrijeme seksa.

Pokušajte produljiti svoje uzdisaje za vrijeme samozadovoljavanja – i odmah biste trebali vidjeti promjenu u osjetima tijela. Nema nekih drugih konkretnijih uputa  koliko sporo i često – riječ je o opuštenom, dubokom disanju kroz dijafragmu umjesto plitkih udisaja i izdisaja iz prsa. Po pitanju udisaja i izdisaja kroz nos ili usta – ovdje nema pravila, isprobajte što vama više odgovara.

Zašto ne biste isprobali ovu tehniku disanja? Ne košta ništa, a ako vam pomogne pronaći orgazam koji nikako da doživite ili ga pretvoriti u najbolji orgazam vašeg života – nije li to lako i jednostavno rješenje?


Što vama pomaže postići orgazam? Podijelite s nama svoja iskustva...


Foto: luckybusiness - fotolia
Izvor: Self.com


Možda će te zanimati

Image
'MAMA JE BOLJE'

Nakon teške bolesti, naša novinarka napisala je slikovnicu kako bi pomogla svom sinu i drugoj djeci

Image
'BUDI MI PRIJATELJ'

Osigurajte bezbolnije liječenje najteže bolesnoj djeci iz Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević"