Traje samo četiri minute

Četiri nezaboravne minute: Stručnjakinja za seks otkrila trik za najbolju predigru

Stručnjakinja za seks, Vernita Griffith, otkrila je jednostavan savjet za sve parove koji žele začiniti svoju seksualnu rutinu

pexels-august-de-richelieu-8366761.jpg
Foto: Pexels

Što smo dulje u vezi s istim partnerom, veća je vjerojatnost da će odnos s vremenom postati pomalo monoton, a to osobito vrijedi za seksualni život. Međutim, to ne znači da bismo se nakon nekoliko godina veze trebali zadovoljiti osrednjim seksom jer stvari naprosto tako funkcioniraju.

Image
Zaboravi na nelagodu

Pet signala za partnera: Kako inicirati seks bez imalo nelagode?

Želimo li održati strast bilo u vezi ili braku, potrebno je uložiti malo više energije i truda. Na sreću, postoje brojni jednostavni, a jako učinkoviti trikovi koji mogu poboljšati seksualni život.

Image

Izvor: Giphy

Stručnjakinja za seks, Vernita Griffith, otkrila je jednostavan savjet za sve parove koji žele začiniti svoju seksualnu rutinu. Riječ je o 4-minutnoj seksi igrici koju bi parovi trebali uključiti u svoju predigru, a koja bi mogla revolucionarno djelovati na njihov seksualni život te im omogućiti da probude uspavane strasti.

U videu na TikToku, Griffith savjetuje parovima da odvoje četiri minute za igranje ove igrice. Kako? Uključite brojač na svom telefonu i iskoristite to vrijeme kako biste istražili sve mogućnosti predigre:

'Želim da naizmjence, tijekom četiri minute, radite svom partneru što god želite. Dakako, oboje morate pristati na to', pojašnjava.

Možda ne zvuči revolucionarno, no tajna se krije upravo u te četiri minute tijekom koje partneri imaju priliku iznenaditi jedno drugo. Samo saznanje da na raspolaganju imaju ograničeno vrijeme u cijelo iskustvo unosi dozu dodatnog uzbuđenja i iznenađenja. Tvoj partner ne zna što ćeš učiniti, i obrnuto, a to je jako uzbudljivo.

Image
Foto: Pexels

Ako dovoljno vjeruješ svom partneru, daj mu slobodu da radi sa tvojim tijelom što god želi. Ova jednostavna igrica poboljšava intimnost te unosi uzbuđenje u seksualni život. Kako ističe stručnjakinja, pritom je važno da partneri dobro poznaju jedno drugo i međusobne seksualne potrebe kako bi se oboje osjećali ugodno.

Možda ćete otkriti da se tako dobro zabavljate da ne želite prestati čak ni nakon što vrijeme istekne. Stručnjaci za seks često ističu kako je predigra podcijenjena, a u njoj se zapravo može uživati gotovo jednako kao i u samom seksualnom činu, samo je važno znati pravilno je izvoditi.