VRUĆE IGRE

Neugodne situacije u spavaćoj sobi o kojima nitko ne govori

Sigurno si i ti imala neke od ovih situacija, ali možda kao i mnoge druge žene nikada nisi razgovarala o njima

pexels-sound-on-3760767.jpg
Foto: Pexels

Je li tvoj zadnji intimni odnos bio iskustvo iz snova? Sve ono što si se nadala? Tko zna možda je bilo jako nespretno i daleko od fantastičnog. Neugodno ti je jer misliš da se to događa samo tebi i da možda nije nešto u redu između tebe i tvog partnera.

Image
Oralni seks nikada nije bio zabavniji

Dovest će vas do ludila: Najbolje poze za oralni seks u kojima ćete oboje uživati

No ovakve situacije se događaju svakom paru, ali možda se radi i o nekim drugima stvarima. Svi ponekad imamo loš dan, muškarac i žena nemaju uvijek iste želje i ponekad teško usklade ritam, a ne možemo ni uvijek kontrolirati naša tijela. Uz sve ove faktore ponekad se dogode neugodne situacije, a o kojima se vrlo rijetko razgovara s drugim ljudima možeš pročitati u nastavku.

Čudni zvukovi

Naša tijela moraju proizvoditi različite zvukove i često je to vrlo zdravo za nas. No zašto se to mora dogoditi u romantičnim trenucima kada želiš biti seksi? Međutim zaboravljamo da su vjetrovi potpuno normalni tijekom seksa, isto kao i vaginalni vjetar, koji zvuči sto. No toliko željeni orgazam ljude može "natjerati" i na kihanje, podrigivanje, štucanje, škripanje i još mnogo toga. Nemoj zaboraviti da ne možeš uvijek kontrolirati svoje tijelo i to je potpuno normalno!

Image
Foto: Unsplash

Neugodni mirisi

Miris je jedan od najvećih afrodizijaka i može biti jako uzbudljiv. Ipak nisu oko nas uvijek ugodni miris. I ne samo miris tijela, i jutarnji zadah iz usta nije nešto potpuno ugodno. Što ti onda činiš? Pobjegneš li odmah do kupaonice čim se ujutro probudiš ili pokušavaš izbjeći njegovo lice? No ni drugi dijelovi tijela nisu uvijek najugodniji za jutarnje istraživanje. Što onda učiniti? Možda otići do kupaonice i brzo se istuširati.

Image
Foto: Unsplash

Nezgodne želje

Poželio je da staviš nožne prste u njegova usta. Je li to upravo rekao? Zna da ne voliš svoja stopala. Možda je ovo neugodna situacija za tebe, a možda neka potpuno drugačija. No uvijek se događaju i tijelo je odmah reagira. Možda je ime bivšeg ljubavnika izletjelo u strastvenom zagrljaju. U seksu se, kao i u životu, događaju različite stvari, a nekad se dogode i neugodne situacije. Ispričaj se i budi iskrena, razgovarajte ako se i tvoj partner nađe u sličnoj situaciji. Međusobno provjerite osjećate li se povrijeđeno i sve razriješite.

Tjelesne tekućine (puno njih)

Naša tijela su vrlo osjetljiva kada se dogodi seksualno uzbuđenje, ali ne samo neko područje nego cijelo tijelo. Tijekom seksa mišići potaju napeti. To znači da se kasnije oslobađa pritisak i tijelo reagira. Više sline, mokraća, mlijeko ako žena doji, a zbog svega bi plahte mogle biti jako mokre.

Image
Foto: Unsplash

Neobične poze

Ovo može biti vrlo zanimljivo. Saznali ste sve o nekoj novi pozi na internetu i odučili je isprobati. Ali sve se zakompliciralo i ispalo je da ništa u tom položaju nije uzbudljivo. Netko od vas dvoje je možda i malo ozlijeđen. Događa se. Ima mnogo položaja u seksu, igračka i slično, ali važno je da se oboje osjećate ugodno i da je sigurno. Odustanete i pronađete neto novo i bolje za vas!

Pogledaj video: Kako postaviti granice u odnosima?

Možda će te zanimati

Image
PRESLATKI!

Trendi u psećem svijetu: Najslađi božićni puloveri i ove će zime grijati naše pse

Image
ČEŠKI FENOMEN

Što se dogodi tinejdžeru kada otkrije da mu je tata gej? Život mu se okrene naglavačke