Neugodne seksi priče

Mislite da ste doživjeli neugodu za vrijeme seksa? Pročitajte ove priče…

Neugodne seksi priče

Seks je često prljav posao! U njemu je uključeno mnogo raznih tekućina i izlučevina s obje strane, koje su normalne koliko mogu biti. No, tu su vrlo često uključene u druge životne funkcije koje možda i nisu toliko poželjne, ali događaju se u tim strastvenim trenutcima kada ih je teže kontrolirati.

Pridodajte pomalo gluposti, nepromišljenosti, neiskustva, i potpuno nepredvidivih i zastrašujućih situacija i evo vam priče koju nećete željeti ispričati pod pravim imenom.

No, bez obzira na sve, ako vam se tako nešto i dogodi, imajte na umu da niste jedini i da život ide dalje.
Evo nekih istinitih priča o seksu koji nije dobro završio.

Neželjena mrlja na kauču

Dulje vrijeme sviđala mi se susjeda, koja me nakon nekog vremena pozvala k sebi na piće. I sve bi bilo odlično da se baš neke stvari nisu „poklopile“…

Naime, u to vrijeme pokušao sam smršavjeti nekoliko kilograma, pa sam uzimao neke tablete za mršavljenje, a isto tako taj dan ranije sam bio na roštilju kod prijatelja i popio nekoliko piva i pojeo nekoliko komada mesa. To je značilo da sam tijekom dana, zbog djelovanja tableta, već nekoliko puta obavio veliku nuždu.

Kada sam došao kod nje, nakon nekoliko pića i ljubljenja na kauču, bilo je vrijeme da se preselimo u krevet, no dok sam se digao, na mjestu na kojem sam sjedio ostala je – smeđa mrlja.

Prvo sam se pokušao izvući da sam nešto prolio, ali na kraju sam morao priznati o čemu je riječ. Morao sam i kupiti novi kauč za 10 tisuća kuna. Marko (35)

Krive su perle

Moj dečko i ja željeli smo isprobati analne perle, a naravno, nijedan od nas nije imao iskustva s time. On je bio prvi na redu i, uz perle, pružala sam u oralno zadovoljstvo. U jednom trenutku sam ih izvukla van i odmah nakon toga osjetili smo užasan smrad. Nismo znali da je prije njihove upotrebe potreban klistir. Maja (27)

Istegnuće u teretani

Jednom prilikom pružala sam novom dečku oralno zadovoljstvo i kada je svršio na svoj trbuh, problijedio je i pogledao me s najvećim strahom u očima… Sve je bilo puno spreme i krvi. Odmah je potražio liječničku pomoć i na kraju je ispalo da je istegnuo neki dio ranije taj dan u teretani. Lidija (32)

Liže se sladoled, a ne…

Jednom prilikom moj me novi dečko zamolio da mu tijekom seksa ližem anus, a to je jednostavno nešto što apsolutno nije dolazilo u obzir. No, on bi se svaki puta za vrijeme seksa namještao za lizanje. Nakon nekog vremena, to me zaista počelo smetati i stvarati mi opterećenje i stres te sam jednostavno jednom prilikom ispalila: „Nikad neću lizati tvoje dupe!“ Prvo me gledao u šoku, a onda se počeo smijati. Sada kada mu pružam oralno zadovoljstvo, u zezanciji mi kaže: „… ali ne moraš mi lizati dupe…!“. Drago mi je da se možemo šaliti oko toga. Sanja (33)

Ljubav boli

Željela sam isprobati nešto grublji seks i moj je dečko konačno je pristao na to nakon nekoliko pića. U žaru seksa, rekla sam mu neka me povuče za kosu, ali sam zaboravila da imam ekstenzije. I dok sam mu ja govorila: „Jače, jače!“, i on udovoljavao mojim željama, odjednom su mu se u ruci našli pramenovi moje kose… Kada sam vidjela, prvo sam pomislila da mi je počupao moju kosu i zaista se preplašila. No, brzo me smirio, jer je shvatio o čemu je zapravo riječ. Željka (30)

Kriva rupa

Seksao sam se s djevojkom u takozvanoj „doggy-style“ pozi i bilo je prilično žestoko, kada mi se u jednom trenutku slučajno okliznuo van i natrag u - krivu rupu. Djevojka je naravno svisnula od boli. Osjećao sam se užasno… Dejan (37)

Kriva je igračka

Dečko mi je kupio vibrator i u želji da ga što prije isprobamo, nije nam uopće palo na pamet da pročitamo upute za upotrebu, gdje piše da ga je potrebno prije toga oprati i dezinficirati. Sljedeći dan osjetila sam jaku bol u abdomenu, završila na hitnom prijemu u bolnici gdje mi je ustanovljena jaka bakterijska upala, koju sam liječila dva mjeseca. Silvija (28)

Imate li vi koju neugodnu seksi priču?

Foto: ©Fly_dragonfly Fotolia

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.