Natjerajte ga da žudi za vama

Vremeplov Žena.hr 2011. – ljubav i zabava

Natjerajte ga da žudi za vama

Nastavljamo s pregledom najčitanijih tekstova povodom obilježavanja 10. godine postojanja našeg portala, a trenutno se nalazimo u 2011. godini.

Danas vam donosimo najčitanije tekstove iz rubrika ljubavi i zabave , a što vas je sve zanimalo doznajte u nastavku. 

Prema svemu sudeći, u 2011. godini bile su vrlo popularne teme o oralnom seksu jer su se na popisu najčitanijih tekstova pronašla čak dva članka na tu temu. 

7 načina da ga natjerate da žudi za vama

Istina je, svi mi ponekad (a neki i češće) želimo obožavanje, poštovanje i povremene džentlmenske manire od svog partnera, ali više od svega želimo znati da nas još uvijek želi i osjeća privlačnost prema nama. Pa, evo dobre vijesti: za razliku od široko prihvaćenog mišljenja da muškarci gube interes tijekom vremena, stručnjaci sada znaju da su muški zapravo "programirani" za dugotrajnu požudu.

Sedam strategija koje će potaknuti njegov interes i natjerati ga da žudi za vama pronađite OVDJE.


shimmer fallback


Kako najbolje oralno zadovoljiti muškarca?

Oralni seks ili felatio sastavni je dio seksualnog života većine odraslih, seksualno aktivnih osoba. Neke osobe uživaju u davanju oralnog zadovoljstva, a neke u primanju, no kao i sve ostalo i za taj segment potrebno je određeno umijeće koje se stiče - praksom. 

S obzirom da neki seksualni partneri nisu otvoreni u izražavanju svojih želja u krevetu, pa tako niti u onome što im više odgovara, to otežava posao zadovoljavanja partnera. Zbog toga nije na odmet pročitati i saznati možda koju skrivenu tajnu tog „umijeća“. Sve o oralnom seksu pročitajte OVDJE.


shimmer fallback


15 zapovijedi savršenog oralnog seksa kojim ćete ga „oboriti s nogu“

I još jedan tekst o oralnom seksu našao se na popisu najčitanijih tekstova u 2011. godini. Učenje davanja dobrog oralnog seksa je tajna koju žene žele naučiti i usavršiti stoljećima. To su informacije koje žene žele znati, a muškarci obožavaju kada one to znaju. Naučite  nešto novo i svoje umijeće dovedite na novu, višu razinu. Tekst pronađite OVDJE


shimmer fallback


Kako postići savršen orgazam?

Za mnoge žene orgazam je redovita pojava, za druge nešto što se rijetko događa kada su s partnerom, a za neke pak nešto gotovo nedostižno. Ako spadate u neku od ove posljednje dvije kategorije - ne brinite, niste jedini. Istraživanja su pokazala da: 1 od 10 žena nikad ne doživi orgazam te da 4 od 10 žene svoj prvi orgazam dožive  kroz masturbaciju. A svršavanje istovremeno s partnerom pak je puno teže nego u filmovima ili knjigama – i često zahtijeva tehnike koje se trebaju naučiti. Sve o tome pročitajte OVDJE


shimmer fallback


Što krvna grupa govori o vašoj osobnosti?

U Japanu i Koreji postoji veoma popularno uvjerenje da krvna grupa neke osobe ("ketsueki-gata") predviđa njegovu ili njenu osobnost, temperament i kompatibilnost s drugim ljudima. To je otprilike nešto kao astrološki znakovi kod nas na Zapadu. 

Ovo popularno uvjerenje javlja se 30-tih godina prošlog stoljeća, a opsežna istraživanja krvnih grupa i osobnosti u Japanu vrhunac su dosegla u 70-tima s publikacijama Masahika Nome, no do danas nisu izgubila na popularnosti. Danas ćete češće čuti Japanca da vas pita za krvnu grupu, nego što će vas bilo koji Zapadnjak pitati za astrološki znak. Što vaša krvna grupa govori o vama, doznajte OVDJE.


shimmer fallbackFoto: © Igor Mojzes - fotolia

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.