Dovedi svoj seksualni život na novu razinu

Za veće zadovoljstvo u novoj godini: Tri najpopularnija seks trenda za 2023.

Seks ne smije biti tabu tema i o njemu se treba razgovarati, a ova tri seks trenda pomoći će ti da izađeš iz zone komfora i istinski uživaš sa svojim partnerom

seks-odluke.jpg
Foto: Pexels

Uoči dolaska nove godine svatko od nas zasigurno je donio neke odluke - netko je odlučio da će konačno krenuti vježbati i okrenuti se zdravijoj prehrani, netko da će prestati pušiti, a netko da će više putovati. No jesi li razmišljala o nekim novogodišnjim odlukama kada je u pitanju seks?


Nova godina izvrsna je prilika za preispitivanje načina na koji pristupaš seksu, razgovaraš i razmišljaš o njemu, a sada je odlično vrijeme da malo razmisliš o tim stvarima i u novu godinu uđeš s nekim odlukama koje će tvoj seksualni život dovesti na novu razinu.

Image
Vrijeme je za promjenu

Pobjegnite od rutine: Seksi novogodišnje odluke za parove u 2023.

Što najviše voliš u seksu i što te uzbuđuje? Postoje li neke nove poze u seksu koje želiš isprobati ili igračke koje želiš uključiti u seks? Razgovaraš li sa svojim partnerom dovoljno (i dovoljno otvoreno) kada je seks u pitanju? Sve ovo su samo neke od stvari koje se trebaš zapitati za bolji seksualni život, a sada je pravo vrijeme za to.

A kada govorimo o seksu, tri su trenda koja će biti posebno popularna u 2023. godini - i imaju veze sa svime gore navedenim. Od prioritiziranja vlastitog zadovoljstva do otvorene komunikacije u seksu, evo čemu sve moraš dati priliku ove godine.


Daj prednost onome što voliš tijekom seksa

Svako od nas stvorio je neku percepciju o tome kakav bi seks "trebao" biti, bilo iz pornografije, pop kulture ili odnosa s drugima. No 2023. godinu započni tako što ćeš dati prednost onome što ti voliš tijekom seksa - i uživati u tome. Razmisli što ti se sviđa, što te uzbuđuje i iskomuniciraj to sa svojim partnerom. Možeš čak početi voditi dnevnik i zapisivati svoje misli ili meditirati, jer ćeš na taj način bolje upoznati sebe, svoje tijelo i svoje želje.

A nakon malo razmišljanja, možda ćeš biti inspirirana i posegnuti za nekim novim seksualnim igračkama ili isprobati nove poze u krevetu, a tvoja će se znatiželja sigurno probuditi.

Image

Otvoreno i izravno razgovaraj o seksu sa svojim partnerom

Otvoreni razgovor o tvojim željama ili brigama u vezi seksa s partnerom vrlo je važan jer je jedino to put do još boljeg seksa. Možda će vam u početku biti neugodno, no zapamtite da je sve u komunikaciji i da će vam biti puno lakše kada jedno s drugim sve podijelite. Postoje mnogi načini kako najbolje prenijeti svoje seksualne želje i potrebe partneru, a prvi korak je taj da i sama razumiješ sebe i ono što ti se sviđa i što voliš (i želiš), a zatim mu kroz razgovor to i preneseš i podijeliš s njim.


Image

Uključi igračke u partnerski seks

Iako mnogi od nas vibratore, dilda i druge seksualne igračke povezuju s masturbacijom, ovi se predmeti mogu koristiti i tijekom partnerskog seksa. Ovo je odlična prilika da malo začinite vaš seks u dvoje i dovedete ga na novu razinu, a sa sve većim izborom igračaka, sigurno ćete pronaći nešto što će vam se svidjeti - i tebi i njemu. Seksualne igračke danas su dostupnije nego ikad i uz njih sigurno više neće biti monotonije za vrijeme partnerskog seksa.

Image

Možda će te zanimati

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Prve reakcije finalista 'Superstara': Neki nisu očekivali prolazak dalje

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Spektakl i suze u studiju 'Superstara': U finale idu Hana, Dino, Toni i Petar!