Budi samopouzdana

Greške koje radiš zbog kojih te frajeri smatraju dosadnom u seksu

Ako upadnete toliko u rutinu da se jedva i pogledate, s vremenom bi mogli postati cimeri, a ne par

pexels-edward-eyer-1247746.jpg
Foto: Pexels

Rutina je nešto svakodnevno, što volimo i što nam pruža svojevrsnu sigurnost. Ali u spavaćoj sobi nekada je ima i previše. Svaki dan se otuširaš, opereš zube, obučeš pidžamu i legneš u krevet čitati knjigu ili gledati omiljenu seriju. I tako bez odstupanja već dulji period. Ne kažemo da je loše svakodnevno održavati osobnu higijenu, ali predvidljivost u spavaćoj sobi može bitno utjecati na kvalitetu tvoje veze ili braka. A veza i brak zahtjeva trud, uključujući i seks.


Image
Ispravi ih ako želiš

Posve iskreno: Frajeri su otkrili 5 stvari koje žene rade, a smetaju im u seksu

Održavanje uzbuđenja u seksu vrlo je bitna stavka za obostrano zadovoljstvo, ono fizičko i psihičko. Ako upadnete toliko u rutinu da se jedva i pogledate, s vremenom bi mogli postati cimeri, a ne par. Neke najbanalnije stvari mogu utjecati na igrice ispod plahti.

Image

Za početak zaboravi na gaćice koje bi i tvoja baka nosila, izbaci široke pidžame iz uporabe i uzurpiraj malo tu rutinu u koju si upala. Ovo su najčešće greške koje žene rade zbog kojih ih muškarci smatraju izuzetno dosadnima u seksu.

Nikad ne iniciraš seks

Ako je on taj koji te svaki put mora moliti i nagovarati na seks, ubrzo će mu dosaditi. Nema ništa uzbudljivo u nagovaranju kao ni u odnosu s osobom koja taj seks 'odrađuje'. Pokaži da ti je stalo, iznenadi ga. Dočekaj ga ponekad u seksi negližeu ili mu pripremi večeru i posluži je samo s pregačom na sebi. I mala promjena rasplamsat će vatru između vas dvoje.


Image
Foto: Pexels

Previše naređuješ

Seks nije vrijeme da se naređuje. Muškarci i nisu najsretniji kada dobiju listu naredbi za vrijeme predigre. Naravno da ćeš mu reći što želiš, ali imaj na umu da te tvoj dragi želi zadovoljiti, a ne imati osjećaj kao da je ponovno u školskoj klupi sa zločestom učiteljicom (iako ni ovo nije loša maštarija, ako se pravilno izvede). Samo budi pozitivna, pazi na intonaciju i reci svom dragom kako da te dovede do ludila.

Image
Foto: Pexels

Manjak samopouzdanja

Samopouzdanje je seksi. Muškarci vole žene koje su sigurne sebe i svoje tijelo. Doza samopouzdanja, pogotovo kada si gola ispred njega, potpuno će ga izluditi. Nitko ne očekuje da imaš savršeno tijelo, svi imamo nedostatke, budi ponosna na njih.

Image
Foto: Pexels

Sve prepuštaš njemu

On inicira seks, on izabire seksi poze, i on je taj koji diktira tempo. Potpuno je krivo očekivati od frajera da preuzme sve uloge. I on se želi osjećati voljeno i poželjno, preuzmi inicijativu i budi aktivna u seksu.

Image
Foto: Pexels

Briga o izgledu

Ako se tijekom seksa previše fokusiraš na to kako izgledaš i vidi li tvoj partner sve tvoje 'nedostatke', budi sigurna da radiš veliku grešku. Zbog toga djeluješ odsutno i nezainteresirano, a sebe opterećuješ nebitnim stvarima. Zapamti, samopouzdanje je seksi i kakvo god tijelo imala, ako budeš ponosna na njega, svom partneru ćeš, bez sumnje, biti privlačna.

Image
Foto: Pexels

Možda će te zanimati

Image
PRESLATKI!

Trendi u psećem svijetu: Najslađi božićni puloveri i ove će zime grijati naše pse

Image
ČEŠKI FENOMEN

Što se dogodi tinejdžeru kada otkrije da mu je tata gej? Život mu se okrene naglavačke