Začini stvari u spavaćoj sobi

10 najboljih poza koje bi svaki par trebao isprobati

Bilo da ste ti i tvoj partner ušli u rutinu ili jednostavno želite isprobati nešto novo, ovih deset pozicija uvrstite u svoj seks-repertoar

profimedia-0279972958.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Kada si s nekim u dugoj vezi, stvari u spavaćoj sobi mogu postati… pa, pomalo dosadne. Seks u dugim vezama i brakovima često postaje stvar navike i rutine, no uz malo promjene i nekoliko korisnih savjeta, to ne mora biti tako. Ponekad, sve što trebaš kako bi "začinila" svoj seksualni život sa svojim partnerom je nešto drugačije.


Image
Vruća zabava

5 najčešćih problema s jednom od omiljenih poza u seksu

"Raznolikost je jedan od ključeva za poticanje i održavanje želje i interesa", za Red kaže psihoseksualna terapeutkinja i psiho-seksologinja Kate Moyle, koja smatra da je nije loše započeti s jednostavnim stvarima, poput gašenja svjetla, seksi donjeg rublja ili seksualnih igračaka. A tu su, naravno, i različite seksualne pozicije koje će tvoj seksualni život dovesti na novu razinu.

Bilo da je vaš seksualni život zapao u rutinu ili ti i tvoj partner jednostavno želite izaći iz zone udobnosti i isprobati nešto novo, u nastavku pogledaj koje su to najbolje seks poze koje bi svaki par trebao isprobati.

Čuvar toaleta

Uđite u kupaonicu i stanite ispred ogledala dok on s leđa penetrira u tebe. Ovaj položaj idealan je za brzinski seks na partyju, a ogledalo će vam dati dozu intimnosti - moći ćete se gledati u oči dok to radite.


Image
Foto: Pexels

Zmaj koji stoji

Tvoj partner neka stane i uđe u tebe straga dok ti stojiš na sve četiri na rubu kreveta i savijaš leđa kako bi podigla stražnjicu. Ovo je idealna pozicija za stimulaciju G točke, a vidjeti tvoje obline za tvog će partnera biti vrlo erotično.

Image
Foto: Pexels

Pegla

Lezi licem prema dolje na krevetu, s blago savijenim koljenima i blago podignutim bokovima. Za udobnost i povećanje kuta bokova možeš staviti jastuk ispod trbuha. Tvoj partner neka u tebe uđe odostraga i zadržava svoju težinu bez da dodiruje tvoje tijelo, podupirući se rukama. Ovaj položaj stvara čvrsto prianjanje, a pojačava i vaginalni užitak.

Image
Foto: Pexels

Doggy stil

Ovo bi mogao biti vaš sljedeći potez nakon što počnete u seks pozi pegle. Kada tvoj partner uđe u tebe s leđa, moći će ući dovoljno duboko, tako da vrh njegovog penisa dodirne tvoj cerviks, često zanemarenu zonu užitka. Ali to biste trebali činiti polako i nježno, jer nekim osobama to može biti bolno.

Image
Foto: Pexels

G-Whiz

Lezi na leđa, a tvoj partner neka klekne između tvojih nogu i podigne ih, naslanjajući tvoje listove na svoja ramena. Neka te ljulja pokretima lijevo-desno i naprijed-nazad kako bi svoj penis doveo u izravan kontakt s prednjom stijenkom tvoje vagine. Budući da ovaj kut omogućuje duboko prodiranje i ciljanje G-točke, potisak u početku izbjegava izazivanje nelagode.

Image
Foto: Pexels

Lazy man

Neka tvoj partner sjedne na krevet ispruženih nogu, s jastucima iza leđa. Ti mu sjedni u krilo, s nogama na krevetu, a zatim savij koljena kako bi se namjestila na njega. Možeš mu biti okrenuta leđima ili licem, a ova pozicija je odlična jer ti sama diktiraš tempo i odlučuješ koliko brzo ili sporo želiš ići.

Image
Foto: Pexels

Pole Position

Tvoj partner neka legne na leđa i savije jednu nogu, dok drugu drži ispruženom. Ti se namjesti na njega tako da svojim bedrima opkoliš njegovu savinutu nogu i budeš mu okrenuta leđima dok on ulazi u tebe. Možeš se držati za njegovo koljeno i sama diktirati ritam, a ova pozicija bit će sjajna i za tebe i za tvog partnera - tebi omogućuje dvostruku stimulaciju, a njemu sjajan pogled.

Image
Foto: Pexels

Ciklus centrifuge

Kako biste dodatno začinili stvari, isprobajte seks na perilici rublja koja centrifugira, a samim time proizvodi i više vibracija. Neka tvoj partner sjedne na perilicu, a ti njemu u krilo.

Image
Foto: Pexels

Vruće sjedalo

Neka tvoj partner sjedne na rub kreveta ili na stolicu s nogama na podu. Ti sjedni na njega, okrenuta prema njemu leđima ili licem i ponovno sama diktiraj tempo - u ovoj poziciji možeš kontrolirati kut ulaska savijanjem leđa i pritiskanjem stražnjice prepone tvog partnera. Ovo je jedna od najboljih seksualnih pozicija za oboje, a omogućuje i dobru stimulaciju G-točke.

Image
Foto: Pexels

Balerina

Stanite okrenuti jedno prema drugome - ti podigni jednu nogu i njome omotaj struk svog partnera, dok će on pridržavati tvoju nogu tijekom penetracije. Ova pozicija olakšava lakšu penetraciju, a žena ima kontrolu dubine i kuta, a odlična je i za seks pod tušem.

Image
Foto: Pexels

Možda će te zanimati

Image
BEZ ADTIVA I KONZERVANSA

Dva hit recepta: S ovim specijalitetima gotovim za pola sata započinje nova tradicija mesnih blagdanskih obroka!

Image
VAŽAN KOMAD

Udobni su i topli: Kardigani koji mogu obogatiti zimske outfite