Osam ideja

Oduševit će i tebe i njega: Najbolje poze za još dublju penetraciju

Duboka penetracija za vrijeme spolnog odnosa ne odgovara svima, no ako je to nešto u čemu ti i tvoj partner uživate, ovih osam poza će vas raspametiti

beach-g9bbcd2156_1920.jpg
Foto: Pixabay

Ako želiš brzo doći do vrhunca, ali spadaš u onaj postotak žena koje ne doživljavaju orgazam samo penetracijom, onda bi ti stimulacija klitorisa tijekom seksa trebala biti prioritet broj jedan. Ali čak i ako spadaš u tu kategoriju, a penetrativni seks je nešto što voliš bez obzira na to doživjela vrhunac tijekom njega ili ne, ovih nekoliko poza za duboku penetraciju vrijedi isprobati.

Image
Užitak je zajamčen

Top 5: Poze u seksu koje su najbolje za stimulaciju misteriozne G-točke

"Postoji nešto posebno erotično u tome da svog partnera primimo skroz u sebe, što dublje. Kako bismo nekome to uopće dopustili, to zahtijeva povjerenje, ranjivost i duboku predaju, što također može dovesti do dublje emocionalne intimnosti i povezanosti između tebe i tvog partnera", za Cosmopolitan kaže seksualna terapeutkinja Jodie Milton.

Za muškarce, duboka penetracija trebala bi biti odlično iskustvo jer se penis više stimulira samim time što ga cijelog obavija toplo i vlažno okruženje vagine, kaže Ruby Payne, stručnjakinja za seks. Ali za žene to ovisi - nekima može biti odličan osjećaj, nekima malo manje odličan. "Za neke žene, stimulacija cerviksa može biti iznimno ugodna, a za druge je krajnje neugodna. To ovisi i o tome koliko si uzbuđena, gdje se nalaziš u ciklusu i kakvo ti je raspoloženje", kaže Milton.

Image

Ako nisi sigurna je li to za tebe ili jednostavno do sada još nisi imala priliku isprobati duboku penetraciju, pokušaj idući put s partnerom. Samo vodi računa o tome da budeš pripremljena. "Dubokoj penetraciji treba pristupiti s oprezom. Ako te partner prerano penetrira preduboko, to može biti neugodno i bolno. Uzmi si vremena jer moraš biti maksimalno uzbuđena i opuštena", kaže Milton. A evo i nekoliko odličnih poza za duboku penetraciju.

Flatiron poza

Ako tražiš ekstra ugodnu poziciju u kojoj se ti i tvoj partner možete osjećati povezano bez previše kontakta očima, isprobaj flatiron pozu. To je zapravo ležeći doggy-style u kojemu ti legneš na trbuh, a partner te penetrira od iza, održavajući ravnotežu svojim rukama. Kao i klasični doggy, i ova poza omogućuje duboku penetraciju.

Image
Foto: Pexels

Školjka

Za pozu školjke potrebna je dobra fleksibilnost, ali možeš samo saviti noge kako bi si olakšala. Lezi na leđa, a zatim podigni noge i stavi ih na partnerova ramena. On neka te penetrira, no budite oprezni, jer ova poza omogućuje izrazito duboku penetraciju pa možda nije idealna za početnike. Ako smatraš da je preduboko, umjesto toga jednostavno omotaj noge oko svog partnera.

Image
Foto: Pexels

Žaba

Smjesti se na sve četiri kao u doggy-style položaju, stavi nekoliko jastuka ispod prsa, a zatim se spusti na jastuke. Ovaj položaj sličan je dječjoj pozi u jogi i omogućuje ti da se fizički opustiš i emocionalno otvoriš, a tvoj partner može stajati ili kleknuti iza tebe.

Image
Foto: Pexels

Doggy-style

Ako pokušavaš doživjeti cervikalni orgazam, najbolja pozicija je doggy style. Najbolje je najprije se zagrijati u nekim drugim seksualnim položajima, a zatim prijeći u doggy-style, ali polako i pažljivo, jer može biti iznimno bolno. Budući da je to tako intenzivno i ranjivo iskustvo, nije vjerojatno da će se dogoditi tijekom neobaveznog seksa ili ako se ne osjećaš blisko sa svojim partnerom.

Image
Foto: Pexels

Lotus

Ovaj položaj je poput snažnog zagrljaja tijekom seksa i nevjerojatno je romantičan. Jednostavno sjedni u partnerovo krilo i obavij ga nogama i krenite polako i senzualno dok se gledate u oči. Ovo je savršeno za duboku penetraciju s dozom strasti.

Image
Foto: Pexels

Kaubojka s raširenim nogama

Kaubojka je odlična poza jer si ti gore i imaš potpunu kontrolu nad dubinom penetracije. Raširi noge za dublju penetraciju ako ti klasična kaubojka nije dovoljno dobra, a za još intenzivniji osjećaj, stisni bokove.

Image
Foto: Pexels

Ples u krilu

Tvoj partner neka sjedi na stolici ili na rubu kreveta, a ti sjedni na njega - ovo je također jedna pozicija u kojoj si ti gore, a koja je odlična za dublju penetraciju jer ti možeš kontrolirati kut i ritam.

Image
Foto: Pexels

Sretna beba

Ovo je isto kao i joga poza sretna beba, ali ako dodamo seks. Dakle, lezi na leđa, savij noge i stopala primi u ruke. Ova poza ne samo da je odlična za duboku penetraciju, već je savršena i za stimulaciju klitorisa, bilo vibratorom ili prstima.

Image
Foto: Pexels