Hush, hush

Od lotusa do kaubojke: 8 vrućih poza za nezaboravan seks u automobilu

Seks u automobilu odličan je način da začiniš svoj seksualni život, a uz ove vruće poze i ti i tvoj partner ćete uživati

automobil-seks.jpg
Foto: Pexels

Seks u automobilu uzbudljiva je i avanturistička opcija, bilo da je tebi i tvom partneru spavaća soba već dosadila i želite malo začiniti stvari, ili ste jednostavno negdje vani i ne možete dočekati da dođete kući, već se što prije želite baciti u akciju.

Image
Čarobne pozicije

Muškarci pozor! Tri poze u kojima će žena ranije dostići vrhunac

No, nekoliko je stvari koje treba imati na umu prije nego se upustite u seks u automobilu. Prvo, neke seks poze na koje ste ti i tvoj partner navikli u spavaćoj sobi možda nećete moći isprobati u automobilu, no dobra stvar je da se većina njih može prilagoditi seksu u automobilu, bilo da ste na prednjem ili stražnjem sjedalu - sve što je potrebno je malo fleksibilnosti i kreativnosti.

Uz to, sigurnost je na prvom mjestu, pa tako obavezno morate parkirati i podići ručnu kočnicu, ali i parkirati se dalje od očiju javnosti, primjerice na praznom parkiralištu ili negdje u prirodi. Naime, seks u automobilu sam po sebi nije protuzakonit, ali seks na javnom mjestu je, pa treba dobro pripaziti. Uz to, dobro je nositi odjeću koja se lako skine u malom prostoru ili kojom možeš pokriti, a odlična opcija je haljina labavog kroja.

Image
Foto: Pexels

Sada kada znaš neke osnovne informacije i kada ste se smjestili daleko od znatiželjnih pogleda, u nastavku se inspiriraj s osam vrućih i kreativnih poza za seks u automobilu koje će raspametiti i tebe i tvog partnera.

Doggy na zadnjem sjedištu

U ovoj pozi, partner u kojeg se penetrira trebao bi se postaviti na sve četiri na stražnjem sjedalu, a drugi partner neka klekne i penetrira od iza. Ovaj položaj je dovoljno kompaktan i može ga se izvesti na stražnjem sjedalu te ga je lako prilagoditi kako bi se i jedan i drugi partner osjećali udobno. Osim toga, doggy stil omogućuje duboku penetraciju, što može biti ugodno za oba partnera, kao i stimulaciju G-točke.

Image
Foto: Giphy

Sjedeći položaj

Partner koji penetrira trebao bi sjediti na suvozačevom sjedalu i po želji naslon sjedala povući malo unatrag. Partner u kojeg se penetrira mora mu sjesti u krilo, leđima okrenut od njega. Tijekom penetracije, partner se može sagnuti prema naprijed i nasloniti ruke na kontrolnu ploču za dodatnu potporu ili se nasloniti na partnera za više fizičkog kontakta i maženja. Ovaj je položaj malo diskretniji od doggyja, a može se isprobati i na vozačevom sjedalu.

Image
Foto: Giphy

Auto-kaubojka

Partner koji penetrira trebao bi sjediti na vozačevom ili suvozačevom sjedalu, a partner u kojeg se penetrira treba klečati nad partnerom, okrenut prema njemu, dok partner koji penetrira ulazi. Partner u kojeg se penetrira može se kretati gore-dolje ili raditi što god mu je najbolje. Baš kao i dobra stara kaubojka, ovaj položaj omogućuje partneru u kojeg se penetrira da preuzme kontrolu nad dubinom i brzinom penetracije. Osim toga, oba partnera mogu koristiti svoje ruke za dodatnu stimulaciju erogenih zona.

Image
Foto: Giphy

Školjka

Na stražnjem sjedalu, partner u kojeg se penetrira trebao bi ležati na leđima i podignuti noge gore tako da mu se tijelo preklopi na pola, a gležnjevi budu blizu ramena. Partner koji penetrira za vrijeme predigre može trljati penis o klitoris, a zatim penetrirati iz klasične misionarske poze. Ova je poza vrlo praktična za seks na stražnjem sjedalu, a s podignutim nogama, penetracija može biti dublja nego u tradicionalnom misionarskom položaju. No ova poza zahtijeva malo fleksibilnosti kod partnera u kojeg se penetrira.

Image
Foto: Giphy

Spooning

Partner koji penetrira treba ležati na boku na stražnjem sjedalu, leđima naslonjen na naslon. Partner u kojeg se penetrira zauzima položaj male žlice pored svog partnera, dok partner ulazi s leđa. Ovaj položaj je odličan ako se želiš osjećati blisko i intimno sa svojim partnerom, čak i ako ste u automobilu, jer omogućuje ugodno maženje, kao i stimulaciju G-točke.

Image
Foto: Giphy

Lotus u autu

Partner koji penetrira sjedi prekriženih nogu na stražnjem sjedalu, dok mu partner u kojeg se penetrira sjedi u krilu, licem u lice, obavijajući svoje noge oko njega. Ovo je izvrsna opcija kada želiš nešto sporo, a lagano njihanje i trljanje tijekom penetracije pomoći će ti da više pažnje posvetiš klitorisu za još bolji užitak.

Image
Foto: Giphy

Poza 69

Jedan partner neka legne na leđa na stražnjem sjedalu dok se drugi partner postavi iznad njega, tako da svaki partner bude okrenut prema spolovilu drugoga. Ova poza je izvrsna opcija za predigru i oralni seks, a ženama nudi veću šansu za orgazam zahvaljujući stimulaciji klitorisa. Ako je tradicionalna poza neudobna, 69 se može izvesti i vodoravno, tako da su oba partnera okrenuta na bok.

Image
Foto: Giphy

Misionarka s nogama u zraku

Partner koji prima leži na leđima na stražnjem sjedalu, a svoje noge stavlja na ramena partnera koji penetrira. Partner koji prima može saviti noge ili ih držati uspravno. Ova je poza slična pozi školjke, ali nije potrebno toliko fleksibilnosti, pa je odlična misionarska poza prilagođena automobilu.

Image
Foto: Giphy