Rješenje vaših (seksualnih) problema

S pravim pozama do vrhunca: Ovo su najbolje poze za najčešće seksualne probleme

Seksualni terapeuti otkrili su koji su to najčešći seksualni problemi koji se javljaju među parovima, ali i najbolje seks poze za svaki od tih problema

pexels-emma-bauso-3585812.jpg

Svaka se veza, bila ona duga ili kratka, ponekad nađe u problemima kada je seks u pitanju. Nekada to bude nedovoljna količina seksa, a nekada problemi poput preuranjene ejakulacije, boli tijekom odnosa ili čak nedostatka intimnosti. Da - sve su to stvari s kojima se suočava sve više ljudi i o kojima je važno razgovarati, kako sa stručnjacima, tako i sa svojim partnerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Zauzdaj svog 'pastuha'

Dočekajte i tvoj orgazam: Poze koje dokazano produljuju seksualni odnos

Seksualni problemi nisu ništa novo, a nedavno je provedena anketa koja je otkrila najčešće seksualne probleme s kojima se suočavaju parovi - i što možeš učiniti kako bi riješila te probleme. U Klinici za online seksualnu terapiju i veze Between Us Clinic provedena je anketa među 43 seksualna terapeuta, a oni su otkrili najčešće seksualne probleme, ali i najbolje poze u seksu koje bi ih mogle riješiti.

Kada se radi o seksualnim problemima najvažnija je komunikacija između partnera, no ove bi poze mogle biti rješenje za seksualne probleme koji su se pojavili između tebe i tvog partnera i olakšati vam put do veće intimnosti - ali i vrhunca.

1/5