Užitak je zajamčen

Top 5: Poze u seksu koje su najbolje za stimulaciju misteriozne G-točke

Stimulacijom G-točke žena može doživjeti intenzivni orgazam koji je kod većine žena puno snažniji od normalnog seksualnog vrhunca

marcelo-matarazzo-eoll6jVrEM0-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Želiš li poboljšati ili samo začiniti svoj seksualni život, isprobavanje nekih novih poza u seksu uvijek je dobrodošla ideja. Ako ste ti i tvoj partner skloni eksperimentiranju, u nastavku otkrivamo nekoliko odličnih poza za postizanje orgazma putem famozne G-točke.

Image
Hush, hush

Od lotusa do kaubojke: 8 vrućih poza za nezaboravan seks u automobilu

Misteriozna G-točka je erogena zona koja se nalazi uz unutarnji vaginalni zid. To je zapravo malo područje oblika graška, a po teksturi je drugačija od ostatka rodnice. Na dodir je hrapava i upravo ju je na taj način najlakše pronaći.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Stimulacijom G-točke žena može doživjeti snažno seksualno uzbuđenje i intenzivni orgazam koji je kod većine žena puno snažniji od normalnog seksualnog vrhunca. Postoje određene poze u seksu kojima se pojačava pritisak na ovo područje pa su puno veće šanse za postizanje orgazma. U nastavku provjeri o kojima je riječ.

Bočna žlica

Ova je poza dobar izbor za one pomalo lijene parove jer je vrlo jednostavna, a omogućava pristup G-točki. Legni na bok i dopusti partneru da ti priđe s leđa. Privijte se jedno uz drugo i uživajte u svakom pokretu. Poza je sjajna za postizanje orgazma putem klitorisa jer zbog protoka krvi G-točka nabubri pa postaje puno lakše doći do nje.   

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Obrnuta 'kaubojka'

U ovoj pozi žena preuzima kontrolu i dominira. Tvoj partner neka legne, a ti sjedni na njega, ali okrenuta leđima prema njegovom licu. Poza ti omogućava da kontroliraš brzinu, tempo i smjer pokreta, a zbog obrnutog smjera je savršena za stimulaciju G-točke.

shimmer fallback

G-poza

Legni na leđa i nasloni svoje noge na partnerova prsa, a zatim mu dopusti da penetrira i uhvati ritam. U ovoj je pozi vagina sužena što olakšava boljem ciljanju G-točke.

shimmer fallback

Izmijenjena 'doggy' poza

Za razliku od klasične 'doggy' poze, kod ovog položaja žena leži na trbuhu s lagano savijenim leđima i podignuta je prema muškarcu dok on prodire u nju odostraga. Ako ti je teško dulje biti u ovom položaju, ispod trbuha možeš staviti jedan ili dva jastuka za potporu.

shimmer fallback

'Stojeće tačke'

Za kraj, jedna malo kompliciranija poza koju će se usuditi izvesti samo oni najhrabriji parovi jer iziskuje veliku spretnost i fleksibilnost. Ipak, sav trud se na kraju isplati jer ova uzbudljiva seks poza garantirano dovodi do nevjerojatnog užitka. Kod položaja tački muškarac stoji i drži noge svoje partnerice dok penetrira u nju sa stražnje strane, a žena je na podu koristeći svoje ruke za održavanje ravnoteže. Dakle, poza je dobila ime jer nalikuje na osobu koja gura tačke, a zapravo je odlična za postizanje seksualnog vrhunca kod oba spola.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.