Na početku ljubavi

Na početku ste veze i nesigurna si? Ovo su znakovi da možda nije najbolji izbor za tebe

Na početku veze mnoge žene će zbog zaljubljenosti zanemariti negativne znakove, jer se uvijek nadaju da će biti bolje. No postoje stvari koje ne bi trebale zanemariti jer pokazuju da muškarac nije zainteresiran

profimedia-0780151397.jpg
Foto: Profimedia.hr

Na početku novog odnosa uvijek je dobro imati otvoren um jer je važno upoznati drugu stranu i shvatiti kako živi i što joj je važno u odnosu. Treba pustiti kako bi se uvidjelo može li se roditi ljubav, a zatim iz nje proizaći stabilna veza. Naravno da si nikome ne sviđaju sve stvari na drugoj strani - možda nisi oduševljena njegovom frizurom ili ostavlja prljavo posuđe u sudoperu i gleda televiziju. No to su sitnice i nisu stvari zbog kojih bi se odnos trebao prekinuti ili zanemariti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Popravljive su

Ne ide ti u ljubavi? Možda posjeduješ ove osobine koje odbijaju muškarce

Negativan stvari koje pokazuju da taj odnos nije vrijedan vremena i truda su ipak malo složenije i nisu hirovi. Prema psihologinji Madeleine Mason Roantree stvari zbog kojih ne bi trebalo ostati u vezi se drugačije definiraju. "Važne su stvari koje ukazuju na nedostatak poštovanja, integriteta ili interesa", rekla je Roantree za britanski Independent. Naravno vrlo je teško na početku znati što je negativno u odnosu, ipak se radi o paru koji se tek upoznaje, ali treba obratiti pozornost na sljedeće stvari.

1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.