Ispravi ih ako želiš

Posve iskreno: Frajeri su otkrili 5 stvari koje žene rade, a smetaju im u seksu

Muškarci su posve iskreno ispričali što im je potpuni 'turn off' kod žena u seksu. Reći će da previše pričamo, a to nam nije ništa novo, no neke stvari od navedenih i mi bismo njima mogle prigovoriti. Ipak, nismo tu da si međusobno prigovaramo, već da učimo jedni od drugih

pexels-koolshooters-7671741.jpg
Foto: Pexels

Ako te zanima što muškarci misle o ženama kada je riječ o akciji pod plahtama, odnosno što nam uzimaju za najveće greške u seksu, naišla si na pravi članak. Nije da nam je od presudne važnosti njihovo mišljenje, no svaka informacija, konstruktivna kritika i savjet su dobrodošli, osobito kada dolaze od onih s kojima dijelimo te plahte, a upravo su oni za portal Your Tango otkrili što im kod žena u seksu najviše smeta.

Image
Užitak je zajamčen

Top 5: Poze u seksu koje su najbolje za stimulaciju misteriozne G-točke

Image
Foto: Pexels

Uvijek ima mjesta za poboljšanje pa zašto to ne učiniti na obostrano zadovoljstvo. U nastavku pročitaj kojih su to pet najvećih grešaka koje žene rade u krevetu, a u komentarima napiši u čemu, po tvom mišljenju, u seksu najviše griješe muškarci, odnosno što je to zbog čega će ti u trenu splasnuti raspoloženje. Neka i oni nešto nauče. Znamo da kriomice čitaju naš portal.

Očekujemo da nam čitaju misli


Muškarci nisu obdareni telepatijom, štoviše nerijetko ne vide ni ono što im je dano crno na bijelo. Stoga, ne očekuj od njega da zna što mu je činiti kada uzavriju stasti, već mu jasno daj do znanja gdje i kako da te ljubi te ostale detalje koji će i njemu i tebi biti od koristi. Ne srami se izraziti svoje želje u krevetu. Njega to dodatno pali.

Image
Foto: Pexels

Pasivne smo

Pasivnost nikada nije seksi jer podrazumijeva odsutstvo energije, a seks je čista energija. Ne očekuj da on uvijek inicira akciju i da je uvijek gore. Preuzmi incijativu, uzmi ga za ruku i odvedi u sobu, predloži neku novu pozu, nitko ne voli stalno isto jelo na stolu. Čak i ono najbolje dosadi.

Image

Očekujemo da su oni uvijek spremni za akciju

Možda imaš osjećaj da je tvoj partner uvijek spreman za seks, no nije tako. I muškarci su, baš kao i žene i umorni i neraspoloženi i siti i glava ih bole, a po nekad im se jednostavno ne da. No, puno češće od nas će se potruditi dovesti na "radnu" temperaturu ukoliko iskažemo želju za seksom. Ipak, kažu, smeta im što očekujemo od njih da su su odmah spremni na akciju i poručuju da oni nisu strojevi i ne pale se na gumb. Stoga, imaj razumijevanja za svog partnera.

Image

Previše pričamo

Ovo nas je dobro nasmijalo! Naravno da pričamo. Ali u redu, ukoliko im to smeta, mogle bismo pričekati da završe. I tako ne traje dugo. No, treba im priznati da su u pravu. Nije ni malo seksi kada tijekom akcije spominjemo račune koji su ostali za platiti ili se u ključnom trenutku sjetimo da perilica pušta vodu ili da je mala dobila osip od pelena. Postoji vrijeme i mjesto za takve razgovore - apsolutno svo ono vrijeme kada niste u krevetu i svako mjesto osim onog kada si na njemu. Za spavaću sobu ostavi samo seksi razgovore. Na njih nisu mislili kada su kukali da previše pričamo.

Image

Higijena

Bez obzira jeste li skupa mjesec dana ili 20 godina, lijepo je urediti se za spoj pa čak i ako on ne podrazumijeva izlaženje iz stana, već samo prebacivanje s neudobnog kauča u krevet. Muškarci su rekli da im smeta kada žene ne brinu o sebi. Složit ćemo se jer je i u suprotnom smjeru isto. Ne volimo zapuštene frajere koji štede vodu na osobnoj higijeni. Stoga, neka ti ne bude teško istuširati se, depilirati, namazati omiljenim mlijekom za tijelo… I ti voliš kada on miriše.

Image