Medeni mjesec iz snova

Neka vam medeni mjesec bude nezaboravan

Medeni mjesec iz snova

Ako želite da vam medeni mjesec bude jedinstven i bolji od uobičajenog godišnjeg odmora, razmislite o slijedećim idejama:


Iskusite luksuz…

Krstarenje je jedna od luksuznih ideja za medeni mjesec. Možete odabrati neku od ruta krstarenja ili mjesta koja želite posjetiti dok uživate u zajedničkom druženju na luksuznom brodu opremljenom svime što vam je potrebno. Još bolje, razmijenite zavjete nasred mora i provedite ostatak noći gledajući zvijezde i obilazeći brod.


Rezervirajte najluksuzniju sobu na najvišem katu hotela. Dobit ćete najbolju uslugu, a moći ćete promatrati cijeli grad iz visine. Rezervacija u luksuznom hotelu je svakako dobro potrošen novac.

Boravak u luksuznom hotelskom kompleksu na Jadranu ili u nekoj od obližnjih mediteranskih zemalja je još jedna dobra ideja za medeni mjesec. Provedite tjedan u mediteranskom raju, uživajući u sadržajima hotela. Dan provedite uz more – provedite sate na izletu brodom, isprobajte vodene sportove ili ronjenjem istražite podmorje.

Image


Iznajmite kuću na otoku, gdje ćete uživati u potpunoj slobodi i činiti što vam je volja. Tako ćete moći iskusiti privatnost koju ste priželjkivali.

Lutanje gradskim ulicama europskih središta, isprobavanje hrane i upoznavanje strane kulture još je jedna od ideja koju možete probati. Otiđite u Francusku, Englesku, Italiju, Njemačku, Španjolsku ili neku drugu destinaciju i osjetite duh zemlje i gradova.

Jeftinije opcije…

Provedite tjedan dana kod kuće uz šampanjac ili vino i uživajte u intimnom medenom mjesecu. Nemojte ništa raditi. Spavajte kad vam se prohtije. Provedite cijeli dan zajedno u krevetu. Gledajte filmove zajedno. Radite što vam padne na pamet. Naposljetku, užitak medenog mjeseca je samo na vama samima.


Image


Isplanirajte jedan poseban vikend i provedite dane radeći nešto drugačije. Možete ponovo proživjeti početak vaše veze ili se podsjetiti prvih dana zajedničkog života. Možete otići na mjesto gdje ste se prvi puta upoznali ili večerati u restoranu u koji ste otišli na prvi sastanak. Ovo bi moglo biti dovoljno da učini vaš medeni mjesec savršenim.


Možda će te zanimati

Image
UMJESTO SMEĐE I SIVE

Unesi malo boje: Najljepši ljubičasti komadi za razigrane kombinacije

Image
OBRVE SU OKVIR LICA

Dovoljno je samo nekoliko koraka do savršenih obrva i naglašenih očiju