On ti neće reći, ali...

Loš seks? Što muškarci misle kad kažu 'loš seks'?

Jesi li ikad imala iskustva sa seksom koji je bio, pa blago rečeno razočaravajuć? Sve znamo što to znači za nas žene, ali što muškarci smatraju lošim seksom sada ćemo ti otkriti

profimedia-0314077863.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Još puno prije nego što se upustimo u seksualne odnose, slušamo mit o fantastičnom seksu. Ženski magazini bombardiraju nas savjetima kako biti božice seksa i kojim tehnikama partnera možemo dovesti do ludila. Ipak, moramo priznati kako živimo u društvu koje baš i ne govori iskreno o seksu – kad je seks tema crvene nam se obrazi i počnemo zamuckivati. Također, seksualna edukacija naših mladih prilično je manjkava. Iz ovih razloga zapravo sve što znamo o seksu učimo iz časopisa i filmova, a tamo o lošem seksu baš i nema puno riječi, zar ne?

Image


U međuvremenu, vjerojatno si koji put iskusila 'igrice pod plahtama' koje baš i nisu bile zabavne. Za neke žene to znači seks u kojem nema dovoljno predigre i milovanja, za druge je to seks bez orgazma. Prilično je individualno što će tko od nas nazvati dobrim, a što lošim seksom. Ipak, postoje neke univerzalne točke u kojima će se većina nas složiti kad je loš seks u pitanju. Tako je i s muškarcima – naravno,ima i iznimaka, ali velika većina frajera potvrdit će kako su ovo značajke lošeg seksa:

Čitanje misli

Kao što si vjerojatno i sama shvatila, tvoj partner nema super moć čitanja tvojih misli. To znači da ćeš mu morati dati do znanja što ti se u krevetu sviđa – a što nikako ne želiš da ponovi. Ponekad to nije lako, ali još je gore šutjeti i očekivati da će on jednostavno pogoditi što ti odgovara. Muškarci će svakako seks u kojem žena ne izražava svoje želje, nego je suzdržana i sasvim pasivna, okarakterizirati kao – loš.

Image

Istovremeni orgazam

Iznenađena? Da, svi znamo te vruće sexy scene iz filmova u kojem partneri nakon strastvene međuigre pod plahtama dostižu zajednički vrhunac. Negdje u našim glavama uhvatila se ova slika o fantastičnom seksu pri čemu su oba partnera toliko usklađena da njihova tijela doslovno postaju jedno. Ali u realnosti, to je prilično teško postići i zapravo se prije događa slučajno. Nitko ne bi trebao osjećati pritisak dostizanja zajedničkog orgazma, jer to znači da će morati svoj užitak temperirati prema partneru – a tu onda baš i nema puno spontanosti. Muškarci su u međuvremenu naučili da svakako trebaju misliti i na partneričin užitak i da samo sebičnjaci misle kako je seks gotov s muškim orgazmom. Ali istovremeni klimaks je jednostavno preveliki zalogaj.

Image

Gimnastika

Zapamti, dobar seks nije sportska disciplina. Neki od nas vjeruju kako ne možemo biti dobri u krevetu ako nismo dovoljno gipki za izvođenje akrobacija. No, dobra vijest je da muškarci zapravo puno više uživaju u udobnijim položajima u kojima ne moraju balansirati na jednoj nozi dok te istovremeno pridržavaju za stražnjicu. Dobre stare poze nisu niti dosadne, niti monotone – za frajere su one kao njihova omiljena hrana koja im nikad neće dosaditi.

Image

Nema povezanosti

Poznato je da je ženama bitno osjećati se povezno tijekom seksualne igre te da to višestruko pojačava naš užitak. No možda nisi znala da i muškarci imaju istu potrebu. Ako partnerica tijekom seksa razmišlja o tome što će skuhati za ručak ili planira odjevnu kombinaciju za odlazak na posao, on će to osjetiti. Za frajere je, između ostalog, jako važno da osjete konekciju sa svojim partnericama te također da partnerica bude tijelom i umom u potpunosti prisutna u sadašnjem trenutku. Jer to je tako sexy.

Image

Bez entuzijazma

Bez obzira na spol, svi mi se obožavamo osjećati željeno. Kad muškarac osjeti da ga žena doista želi, njegovo će uzbuđenje porasti od 1 do 10 u samo nekoliko sekundi. No, s druge strane, ako partnerica ne pokazuje entuzijazam u krevetu i čini se kao da ne uživa, ni on se neće moći sasvim opustiti, a rezultat će biti naravno – loš seks.

Image