Mjehurići užitka

Kupka sa sretnim svršetkom: Priušti si vrhunski orgazam u kadi

Stalno slušaš kako treba pronaći vremena za sebe. Ekstra ugodna kupka iza zaključanih vrata kupaonice savršen je način da se posvetiš sebi

igrice u kadi.jpg
Foto: Pexels

Ljudi se dijele na one koji vole pse i na one koji vole mačke, na one koji vole sladoled od vanilije i one koji će radije lizati čokoladu. Isto tako, dijele se na one koji preferiraju kadu i oni koji će izbaciti kadu iz kupaonice i u nju montirati tuš kabinu.

Image
Za oralni užitak bez premca

Seksi 'vodoinstalater': Poza koja će vas oboje dovesti do višestrukih vrhunaca

E pa, ovo je članak za žene koje se svoje kade nikada neće odreći pa čak i ako zbog nje nemaju gdje ugurati perilicu za rublje. Kada je za njih puno više od prostora u kojem se peru ili namaču fino rublje koje ne bi preživjelo centrigualnu silu.

shimmer fallback

Kada je izvor užitka, ukoliko ju znaš pravilno koristiti. U nastavku ti donosimo nekoliko savjeta kako da svoje kupke pretvoriš u vrhunski doživljaj i festival za osjetila, osobito za tvoje erogene zone. Drugim riječima, pročitaj kako da u kadi provedše kvalitetno vrijeme sama sa sobom i doživiš maestralne orgazme.

Mjehurići

Nikako ne podcjenjuj kvalitetnu kupku koja će te počastiti mnoštvom mjehurića i opojnim mirisom te probuditi sva tvoja osjetila i nahraniti ti kožu. U mjehurićima ima nešto senzualno i u ovom ih slučaju shvati kao predigru, uvertiru u tjelesni užitak.

shimmer fallback

Pametno izaberi glavu tuša

Kada kupuješ glavu tuša, kupi onu koji ima nekoliko opcija, odnosno iz kojeg voda teče na nekoliko načina. Prilagodljiva glava je tvoj najveći saveznik u ovom slučaju, bez zadrške ga možemo nazvati vibratorom instaliranim u tvojoj kupaonici. Poigraj se mlazom, pritiskom vode i temperaturom.. Jamčimo ti vrhunski doživljaj.

shimmer fallback

Koristi slavinu

Osim tuša tu je i slavina. Namjesti se tako da voda koja iz nje teče, pada na strateške dijelove tvoga tijela, kreći se u ritmu koji te uzbuđuje i dozvoli vodi da učini čuda. Dalje ti ne moramo objašnjavati.

shimmer fallback

Uživaj u plutanju

Postoji nešto snažno erotično u bestežinskom osjećaju koji ti pruža voda. Dok plutaš, osvijesti svaki djelić svoga tijela, uživaj u njemu. Ima li išta uzbudljivije od ovoga?

shimmer fallback

Mokra koža

U kadi je doživljaj tijela potpuno drugačiji, nego na suhome. U drugačijem si položaju, no kada kuhaš, radiš ili gledaš televizor. Također, gola si i mokra. Sve to budi nagon da se sebi posvetiš na najsezualniji mogući način. Prepusti se sebi.

shimmer fallback

Vodootporne igračke

Investiraj u igračke za odrasle koje mogu ići pod vodu. Vibrator, dildo, možda patkicu? Na tebi je izbor.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.