Za nezaboravni užitak

5 super jednostavnih Kama Sutra poza koje bi svaki par trebao isprobati

I dok neke od poza iz Kama Sutre iziskuju veliku fleksibilnosti i sklonost eksperimentiranju, postoje i one puno jednostavnije poze koje su savršen izbor za početnike

pexels-edward-eyer-14106978 (1).jpg
Foto: Pexels

Isprobavanje novih seks poza uvijek je dobar način za rasplamsavanje strasti u spavaćoj sobi, a ako želiš nezaboravno seksualno iskustvo, možda bi trebala predložiti svom partneru da istražite položaje iz Kama Sutre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Od stajaće do omiljene 69

Za tvoj (i njegov) užitak: Poze za oralni seks koje će vas raspametiti

U ovom najstarijem i najpoznatijem indijskom priručniku o ljubavi i seksu kriju se sjajni savjeti i trikovi za poboljšanje odnosa, kao i različite seks poze za postizanje nevjerojatnih seksualnih užitaka.

Savršen izbor za početnike

I dok neke od poza iz Kama Sutre iziskuju veliku fleksibilnosti i sklonost eksperimentiranju, postoje i one puno jednostavnije poze koje su savršen izbor za početnike. Kako ističu stručnjaci za seks, svatko može istraživati i uživati u načelima Kama Sutre, a temeljna učenja ovog vodiča omogućavaju parovima da porade na intimnosti u svom odnosu.

Prema Kama Sutri, smisao seksa nije 'jurnjava za ciljem, već uživanje u putovanju'. Važno je biti otvoren za eksperimentiranje sa seksom, ali i tijekom samog čina fokusirati se na sva svoja osjetila i emocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku ti donosimo pet sjajnih, a prilično jednostavnih seks poza iz Kama Sutre koje bi, prema mišljenju seksualnih terapeuta, trebao isprobati svaki par.

1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.