Važan dio svakog odnosa

Osam znakova da si pronašla savršenog partnera u životu - ali i u krevetu

Ljubav i seks nisu iste stvari, ali su usko povezani. Ovi mali znakovi otkrivaju da si ti i tvoj partner idealno pašete u životu, ali i u krevetu

pexels-maksim-goncharenok-4883691.jpg
Foto: Pexels

Ljubav, povjerenje i međusobno poštovanje neki su od najvažnijih temelja za izgradnju čvrstog ljubavnog odnosa. Dakako, ne smije se zanemariti niti onaj seksualni dio odnosa koji također značajno utječe na zadovoljstvo osoba koje su u romantičnoj vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Zaboravi na nelagodu

Pet signala za partnera: Kako inicirati seks bez imalo nelagode?

I stručnjaci su složni u tome da je seks važan aspekt svake veze, a manjak seksa ili neispunjene seksualne potrebe mogu itekako negativno utjecati na odnos te dovesti do nepovezanosti i udaljavanja između partnera.

Ljubav i seks nisu iste stvari, ali su usko povezani. Ponekad se ljudi vole, ali naprosto nisu seksualno kompatibilni, što može uzrokovati brojne probleme. No, što je to uopće seksualna kompatibilnost? 

Iako ne postoji službena definicija ove fraze, stručnjaci pojašnjavaju da se seksualna kompatibilnost odnosi na to koliko se partneri slažu oko seksualnih potreba i aktivnosti. Što su njihove seksualne potrebe i stvari koje ih uzbuđuju sličnije, to su kompatibilniji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanima te jesi li seksualno kompatibilna sa svojim partnerom? U nastavku pročitaj znakove koji to otkrivaju.

1/9
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.