3, 2, 1, polijećemo!

Zaboravi na 69, isprobaj pozu 68 i oboje se 'lansirajte u svemir'

Za ovu pozu vrlo vjerojatno nikad nisi čula, ali kad je isprobaš, garantiramo da će ti postati jedna od najdražih

profimedia-0318488278.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Play logo

Dame, imamo jako dobru vijest: konačno smo pronašle pozu za oralni seks u kojem smo mi žene u središtu pažnje. Kod tako zvane poze 68, malo za promjenu, sve se vrti oko nas. Možda kod spomena ove poze prvo pomislimo na slavnu pozu 69, ali zapravo između ova dva položaja za vruće igrice pod plahtama postoji značajna razlika. Znatiželjna? Evo o čemu se radi:

Play logo
shimmer fallback

Što se krije iza poze 68

Za razliku od popularne poze 69, kod poze 68 ne radi se o istovremenom zajedničkom užitku i međusobnom oralnom zadovoljavanju. Poza 68 je ona u kojoj se oralno zadovoljava samo partnericu. Ipak, i kod ove poze jednako će uživati oba partnera.

Budimo iskreni, najčešće nije lako fokusirati se na vlastiti užitak dok paralelno nastojimo zadovoljiti partnera - i to je glavni problem poze 69. S druge strane, kod poze 68 nema takvih poteškoća - žena je ta koja se može opustiti i u potpunosti uživati dok ju partner stimulira.

Play logo
Image
Kraljevski tretman

'Kleopatra' - seks poza u kojoj ti imaš glavnu riječ

Kako poza funkcionira

Kod poze 68 partner treba leći na leđa. Kako bi mu bilo ugodnije, pod glavu može staviti jastuk - na taj način moći će lakše pokretati glavu i vrat. Partnerica treba raširenih nogu sjesti preko partnerovog lica. Njezina vagina treba biti na dohvat njegova jezika. Sada žena treba leći leđima na partnera tako da joj glava odmara na njegovim bedrima. Partner jezikom i usnama stimulira ženin klitoris i usnice, a ona se treba samo prepustiti svom užitku. Istovremeno, odlaganje vlastite stimulacije muškarca će naprosto izluditi - tim više što će dobro osjetiti kako se njegova partnerica polako i sigurno približava vrhuncu.

shimmer fallback

Zašto moraš probati ovu pozu

Za razliku od tako zvanog Facesittinga, kod poze 68 možeš se u potpunosti opustiti i tvoje noge se ne naprežu. Na taj se način možeš 100 posto fokusirati samo na svoj užitak - a orgazam je bliži nego ikad. Osim toga, ako si u krevetu rado ona koja dominira, ovo je idealna poza za tebe. I na kraju, još jedan veliki plus: oboje imate slobodne ruke što možete iskoristiti za milovanje ili stimuliranje tvojih erogenih zona.

shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.