Erektilna disfunkcija

Ne treba plava tabletica jer ova pića muškarcu mogu pospješiti 'izvedbu u krevetu'

Erektilna disfunkcija parovima pomrsi planove. Na nju treba reagirati te se po potrebi obratiti stručnjaku, no neka pića mogla bi biti prirodne 'Viagre'. Ne, nije riječ o alkoholu – njega bi trebalo izbjegavati. Evo s čim bi tvoj partner mogao pokušati

profimedia-0263058821.jpg
Foto: Profimedia

Erektilna disfunkcija može poremetiti kvalitetu vašeg seksualnog života. Ona je frustrirajuća za muškarce, ali može biti i za žene jer nedostaje intimnosti. Taman ste bili uvjereni da ste 'zagrijani' i da će uslijediti 'vruće igrice', a onda ga iznevjeri nemogućnost postizanja ili zadržavanja erekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Zdravstveni problemi

Erektilna disfunkcija - problem u spavaćoj sobi o kojem se rijetko govori

OK, tvog partnera, no i tebe jer se vjerojatno u tom času pitaš što je pošlo po krivu. To se može dogoditi s vremena na vrijeme zbog nekih psiholoških čimbenika (stres, tjeskoba, depresija…) ili pak uslijed prekomjerne konzumacije alkohola. Isto tako moguće je do erektilne disfunkcije dolazi zbog čimbenika kao što je narušeno kardiovaskularno zdravlje ili razina testosterona. Bezbroj je mogućih razloga te je potrebno pratiti situaciju, a ponovi li se isti scenarij, muškarac bi se trebao obratiti urologu pa obaviti potrebne preglede.

shimmer fallback

Iako konzumacija određene hrane ili pića možda neće automatski riješiti ovaj problem, vrijedi pokušati u dnevnu rutinu uvesti ova pića.

Umjesto alkohola i energetskih pića (koji mogu pogoršati izvedbu u krevetu), tvoj bi partner mogao pokušati s dozom zdravlja, odnosno ovim sokovima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/8
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.