Svi će 'pasti'

Tako jednostavno: 10 načina kako zavesti bilo kojeg frajera

Muškarci nisu pretjerano komplicirani kada je riječ o emocijama, no svejedno nam se ponekad čini da ih je teško zavesti. Danas ti otkrivamo deset načina uz pomoć kojih će svaki frajer kojeg poželiš biti tvoj u tren oka

profimedia-0260286985.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Ponekad se može činiti kako su flert i zavođenje cijela znanost, no zapravo svaka žena u samoj sebi uvijek nosi sve što joj je potrebno da zadivi i zaludi baš svakog frajera. Od lijepog pogleda, pa sve do govora tijela - priroda nas je obdarila mnogim darovima kada je riječ o prirođenim nam tehnikama zavođenja, a jedini naš zadatak je taj da ih stavimo u pogon i osvijestimo.

Image
Tvrdi stručnjak za sreću

Istina ili mit: Žene su najsretnije - kada nemaju djecu i nisu u braku?

Danas ti zato otkrivamo koje su to tehnike i načini zavođenja kojima niti jedan frajer ne može odoljeti - pa ma kako otporan na ženske čari bio. Sve o deset ključnih pravila odličnog flerta saznaj u nastavku.

Poruči mu da ga želiš - tijelom

Govor tijela je iznimno moćan alat s kojim možeš odašiljati razne signale drugim ljudima, pa i potencijalnim ljubavnim partnerima. Pripazi stoga da u društvu tebi zanimljivog muškarca ne držiš ruke prekrižene, da se ne odmičeš i ne okrećeš licem od njega jer će tada pomisliti kako nisi zainteresirana. S druge strane, ako se lagano nagneš prema njemu i ruke staviš na stol ili na svoje bokove, ovo će mu dati do znanja kako ti je privlačan. Također, istu poruku šalješ i igranjem s kosom, dodirivanjem usnica i skidanjem nevidljive vlasi s njegovog ramena. Zamahuj čistom, lijepom kosom i dovest ćeš ga do ludila, a na podsvjesnoj će te razini početi doživljavati kao iznimno seksi ženu.

shimmer fallback

Nemoj biti očajna

Najgore što možeš učiniti ako želiš nekoga zavesti je to da otkriješ koliko si zainteresirana - to definitivno NE ŽELIŠ. Igraj toplo-hladne igrice koje su seksi, intrigantne i držat će tvog frajera dugo zainteresiranim. Naime, muškarci vole kada je osvajanje žene izazov te ne vole one koje se pred njih bacaju. Žena koju će svaki tip poželjeti uloviti bit će ona koja će mu najprije pokloniti svu pažnju, a onda se ispričati i otići pozdraviti prijatelja. To je ona žena koja će krenuti lagano uzmicati čim on „zagrize udicu“. I tako iznova i iznova, dok ne poludi za tobom.

shimmer fallback

Aktivno ga slušaj

Kada razgovarate svakako slušaj sve što ti govori i pamti detalje o njemu i njegovom životu. Pri sljedećem mu susretu spomeni nešto što ti je ispričao prošlog puta i ostavit ćeš ga impresioniranog. Muškarci, baš kao i žene, vole osjetiti da ih se sluša i čuje, da im se poklanja aktivna pažnja te da ne gnjave sugovornika svojom pričom. Zbog toga će mu laskati kada ćeš se sjećati sitnih detalja iz njegova života te će ti imati potrebu reći ih još čime će se vaš odnos produbiti.

shimmer fallback

Zadivi ga intelektom

Ako misliš kako je ponekad dobro sakriti svoju pamet i pred frajerom svojih snova izigravati slatku malu budalicu, u krivu si. Većini muškaraca inteligencija kod žena veliki je turn on. Zato, ako te krasi bistar um i britak jezik – pokaži mu to. No, pripazi - tanka je linija između demonstriranja svoje intelektualne moći i pametovanja. Pametovanje nikome ne sjeda dobro, a kod zavođenja je veliki „ne-ne“. Zbog toga, budi umjerena u nadmudrivanju – tek toliko da vidi da ima posla s inteligentnom, zavodljivom ženom, a ne sa sveznalicom.

shimmer fallback

Pogled ispod obrva

Oči su tvoje najjače oružje kad je zavođenje u pitanju. U sklopu jednog zanimljivog istraživanja, sudionici, muškarci i žene, gledali su se međusobno u oči 2 minute – bez da su progovorili i jednu riječ. Nakon toga većina je sudionika osjećala privlačnost spram svog partnera u ovom eksperimentu. Jedan od parova čak se vjenčao godinu dana kasnije – eto kolika je moć kontakta očima. Dakle, kad budeš imala priliku razgovarati s muškarcem koji ti se sviđa, umjesto da sramežljivo skrećeš pogled, pokušaj ga gledati u oči i pri tom se smiješiti. Također, možeš se i malo poigrati te, tijekom razgovora, tu i tamo podići obrve kad on kaže nešto neobično, a možeš mu čak i namignuti – ako se osjećaš posebno hrabrom tog dana.

shimmer fallback

Nauči kako pisati zavodničke poruke

Tajna toga kako uspješno zavesti muškarca je i u tome da shvatiš kako se zavođenje ne događa nužno samo kad se vidite uživo. Možeš ga vrlo lako zaluditi i  porukama koje ćeš mu poslati na mobitel. Ključ je u tome da ne budu sasvim otvoreno erotske, nego da imaju samo takvu naznaku – pa da ga potakneš na seksi razmišljanje bez da djeluješ suviše napadno. To su poruke u stilu: „sanjala sam te noćas“. Dobro pripazi da poruke ne budu nimalo vulgarne, ono što želiš stvoriti je atmosfera iščekivanja i žudnje.

shimmer fallback

Nemoj se sramiti biti svoja

Muškarci više od svega vole žene koje su svoje - samosvjesne, samodostatne i samopouzdane. Kada pred sobom imaju ženu koja može imati bilo kojeg frajera, a želi baš njih, ne mogu je odbiti, zar ne? Zato jednostavno budi svoja pred njim, pokaži mu svoj karakter i svoju žensku snagu, budi senzualna i ne boj se otvoreno razgovarati o svojim strastima i interesima. Ne skrivaj se iza namještenih maski jer će ih on prozrijeti kad tad, pa je bolje da odmah upozna i zaljubi se u pravu tebe.

shimmer fallback

Samopouzdana i sigurna u sebe

Nastavno na prethodni savjet, samopouzdanje je jedno od najbitnijih stvari kada je riječ o zavođenju. Žena koja izgleda kao da zna što zaslužuje, umjesto da očajno nešto pokušava dobiti, djeluje kao afrodizijak na muškarce. Žena koja je sigurna u sebe zna da izgleda dobro, da je pametna i duhovita – također zna da joj ne treba muškarac kako bi joj to rekao te da joj, na kraju krajeva muškarac čak uopće ne treba u životu. U tome leži bit: muškarcima su najprivlačnije žene koje ih ne trebaju, ali ih žele.

shimmer fallback

Moć dodira

Istraživanja pokazuju da su ljudi iznimno osjetljivi na svaki, pa i najmanji dodir. Zbog toga je mudro iskoristiti svaku priliku za lagano dodirivanje. Dodiri podsjećaju frajere na seks i suptilan su način da mu poručiš kako ga želiš. U prolazu mu dodirni ruku ili leđa, u razgovoru stavi nježno dlan na njegovo rame. Ovo će ga trenutačno potaknuti na maštanje o trenucima provedenim s tobom, a vjerojatno će i još dugo nakon što odeš razmišljati o nježnom, navodno spontanom dodiru kojim si mu uznemirila čula.

shimmer fallback

Zavodljivi osmijeh čini čuda

Postoje razlike u tipovima osmijeha i načinu smijanja, pa bi bilo dobro da izvježbaš svoj zavodljivi osmijeh kojem muškarci neće moći odoljeti. Vješte zavodnice tako će znati upariti sladak, misteriozan osmijeh s hihotom ili pak lagani smiješak i obaranje pogleda koje može djelovati pomalo samodopadno, ali jako senzualno. Lijep osmijeh muškarcu tvojih snova poručit će da ga želiš, kao i da si vedra osoba – a to je kombinacija kojoj bi malo tko odolio.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.