Magija pod plahtama

Čarobna planina: Kama Sutra položaj koji garantira osvajanje najviših 'vrhunaca'

Svi koji su se odvažili 'uspeti na planinu užitka' tvrde kako je upravo ovo jedna od najboljih seks poza koje su ikad probali – evo i zašto

profimedia-0312702456.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Položaj čarobne planine nije dobro poznat i zapravo rijetko tko ga je iskušao – šteta, jer je riječ o pozi iz drevnih indijskih spisa koja garantira dosizanje zajedničkog vrhunca. Ako si u potrazi za nečim što će začiniti vašu igru pod plahtama, a već si probala sve popularne poze, od kaubojke do takozvane žlice, čarobna bi planina mogla biti upravo ono što ti treba. Iako nije fizički suviše zahtjevna i ne traži akrobatske vještine, može poslužiti i kao umjereno intenzivan trening. Želiš znati više o čarobnoj planini? Onda čitaj dalje.

Image

Kako funkcionira ova poza

Partner i partnerica trebaju sjesti skvrčenih koljena, s dlanovima i stopalima na tlu (ili krevetu). Okrenuti su licima jedno prema drugome. Zatim se trebaju polako približavati jedno ka drugome, sve dok se ne spoje – baš poput dva račića koji se kreću u susret jedno drugom. Kad počne penetracija, obje strane u samoj akciji sudjeluju podjednako, a bitno je da pronađu zajednički ritam. Održavati se možete na dlanovima ili na podlakticama.

Image
Diži sidro, kapetane

Poza sirene: Uz ovaj položaj Kama sutre ON će misliti samo o tebi

Zašto je ova planina – čarobna

Jasno, naziv je ova vruća poza iz Kama sutre dobila zbog toga što partnerica i partner izgledaju poput dvije planine koje se spajaju. Ono po čemu je položaj osobit jest to što će vam omogućiti da budete vrlo blizu jedno drugome i održavate kontakt očima, čime ćete produbiti osjećaj međusobne intimnosti i bliskosti, a upravo je to ono što od seksa čini pravo vođenje ljubavi. Tu je i fizički aspekt: oboje ćete malo poraditi na svojim mišićima, osobito tricepsima.

Image

Kako se uspeti još više

Ako ste ti i tvoj partner napredni 'planinari', možete ovu pozu dovesti na još višu razinu – za vruće ljetne dana i noći posegnite za kockicama leda i pustite da klize preko vaših prsa i torza sve do 'žarišta. Ovo će vas oboje osvježiti, a osigurat će vam i nove uzbudljive senzacije.