Ljubavni problemi

Razmišlja o prevari? 6 znakova da tvoj partner mašta o drugoj ženi

Kada je muškarac u vezi i intenzivno mašta o nekoj ženi koja mu nije partnerica onda to može biti znak za uzbunu i pokazatelj određenih problema, a evo kako ih prepoznati

profimedia-0205233338.jpg
Foto: Profimedia.hr

Voljeti osobu s kojom si u vezi ili braku jedno je od najljepših putovanja u životu. Zajedništvo, podrška i nježnost koje su dobivaju u takvom odnosu najbolji su put do općeg zadovoljstva i sreće u životu. Međutim, u životu ne postoje idealne veze ni ljubavi te svaki odnos prolazi kroz uspone i padove, ali i različite životne situacije. Tako se svakom muškarcu koji je u vezi može svidjeti netko tko nije njegova partnerica, čak ga i jako seksualno privući.

Image
Vara li te

Sumnjaš na prevaru? Ovih sedam znakova otkrit će je li muškarac vjeran

Moguće je da je muškarac odan i vjeran, ali da mašta o nekoj ženi iz svoje blizine. Ovakva maštanja mogu biti mala kao neka prolazna simpatija, ali i opsesivno razmišljanje o drugoj osobi. Možda si posumnjala da se nešto događa i da tvoj partner razmišlja o nekom drugom, ali nisi sigurna. Iako ovakvo ponašanje nije uvijek razlog za veliku zabrinutost ipak u nastavku možeš provjeriti koji znakovi u ponašanju upućuju da muškarac mašta o nekom drugom.

Odluta u maštanje u neobično doba dana

Maštanja o drugoj osobi nije nešto na što će muškarac u vezi biti posebno ponosan, a možda će čak dati naznake da o nečemu takvom razmišlja. Iako sve ovo može biti nevino, ipak ako je muškarac često odsutan u neobično doba dana onda je to znak . Sasvim je moguće da i prizna o čemu razmišlja ako ga odučiš ispitivati o tome.

Image
Foto: Unsplash

Promjene u fizičkom izgledu

Ako se tvoj partner počeo drugačije odijevati ili isprobavati neke potpuno nove stvari te se trudi izgledati bolje onda ovo može biti znak da pokušava privući nečiju pažnju. Možda pokušava zavesti osobu o kojoj mašta. No moguće je i da pokušava napraviti promjene u svom životu i vratiti strast u vašu vezu. Najbolje ćeš razumjeti njegove motive ako ga počneš promatrati i vidiš na što je fokusiran. Ako je fokusiran na tebe i pokazuje iskreni interes vjerojatno se ne moraš brinuti. No ako nemiran i misli mu često odlutaju onda trebaš pratiti njegovo ponašanje i ono to govori te možda pokušati razgovarati s njim.

Image
Foto: Unsplash

Želi biti sam

Tvoj partner se u posljednje vrijeme sve više povlači i provodi vrijeme u samoći. Ovo bi mogao biti jedan od najvećih znakova da razmišlja o nekoj drugoj ženi. Želi privatnost i tišinu te se osjeća odvojeno od vaše veze. Čak se i prema tebi ponaša kao da nisi prioritet i odgovara samo kratkim rečenicama.

Image
Foto: Unsplash

Nije zainteresiran za romantiku

Ovo je možda jedan od najočitijih znakova da mašta o nekoj ženi. Osim što se povlači i odvaja od tebe vjerojatno ne želi sudjelovati u zajedničkim aktivnostima. Svaki partner treba u vezi dati predanost i pažnju, a romantični segment odnosa izuzetno je važan kako bi veza potrajala. Stoga ako tvoj partner postane prezauzet i počne izbjegavati stvari koje ste uvijek radili možda bi trebala s njim razgovarati ili početi promatrati što se događa u vašem odnosu.

Image
Foto: Unsplash

Želi ili se počeo baviti nekim novim aktivnostima

Promjene u životnom stilu uobičajena su stvar kada je netko zainteresiran za drugu osobu. I ovo može biti jedan od znakova da muškarac razmišlja o drugoj ženi. Na primjer, možda nikada nije bio zainteresiran za neki vrstu glazbe, a sada je naučio puno i želi razgovarati o tome. Novi interesi, hobiji i aktivnosti mogu biti znak da želi impresionirati nekoga odnosno osobu o kojoj mašta.

Image
Foto: Unsplash

Ne zanima ga zajednička budućnost

Razgovara li strastveno o vašoj budućnosti ili ti se čini da pokušava izbjeći razgovor? Ako se događa drugo onda je to znak da vašu vezu čekaju izazovi i nesigurna budućnost. Iako možda postoje još neki razlozi zašto nije entuzijastičan zbog budućnost ipak trebaš razmisliti je li to nešto što se događa povremeno ili traje dulje vrijeme. Promatraj što se događa i provjeri ima li više znakova ili je tvoj partner trenutno neraspoložen i ima možda neke druge probleme.

Image
Foto: Unsplash