Seksi zabava

6 razloga zašto muškarci uživaju u ženskom orgazmu

Vrhunac seksualnog odnosa je orgazam, a žene često zaboravljaju da muškarci jako uživaju kada žena doživi orgazam - evo i zašto

profimedia-0162350817.jpg
Foto: Profimedia.hr

Seks je užitak koji obožavaju oba spola, a dolazak do vrhunca je dio koji je posebno omiljen i kojem svi teže. Ti trenuci potpunog oslobađanja nakon kojeg ostaje samo čisti osjećaj zadovoljstva je poseban je za svaki par. Zna se da muškarci imaju više orgazma od žena, a novo istraživanje je pokazalo da imaju i jako puno koristi od ženskog orgazma. Njihov osjećaj muškosti raste sa ženskim orgazmom.


Studija objavljena u Journal of Sex Research otkrila je da je muškarcu vrlo važno kako se partnerica osjeća jer uvijek postoji "pritisak", ako ona doživi vrhunac on je bolji muškarac. Vjerojatno je to jedan od razloga zašto žene lažiraju orgazme.

Image
Zaredaj ih

Nije nemoguće: Pet najboljih poza za postizanje višestrukih orgazama

Iako se često muškarci smatraju sebičnim u krevetu ipak nije sve tako crno. Svaki muškarac voli kada žena uživa u seksu i doživi vrhunac. WomensHealthMag donio je neke razloge zašto muškarac obožava gledati svoju voljenu dok doživljava vrhunac. O čemu se točno radi, provjeri u nastavku jer tko zna - možda ćeš svog voljenog početi doživljavati na drugačiji način.

POGLEDAJ VIDEO: Najveći mitovi o seksu

Muškarac želi biti uspješan

Jesi li ikada vidjela muškarca nakon što je dobio promaknuće na poslu? Ili nakon što je njegov obožavani klub osvojio prvenstvo? Stoji uspravno, glave uzdignute, a prsa izbaci naprijed. Ovako se osjeća i nakon što je njegova partnerica imala orgazam. Čak i ako je bacio glavu na krevet i nije rekao ni riječi, on se osjeća poput pobjednika nakon njezinog orgazma.


Image

Orgazam je veliki završetak

Vrhunac stvara hormon oksitocin u mozgu, a znamo da ga se još naziva "hormonom ljubavi". Kako stimulira centre u mozgu koji su odgovorni za ugodu onda potiče dodatno zbližavanje. Osjećaj ljubavi i intimnosti je koktel u kojem će uživati muškarac i žena, a nije li to onda najljepši osjećaj nakon seksa.

Image

Uživa u privatnom showu

Tijekom orgazma žena gubi potpunu kontrolu, a to se ipak vrlo rijetko događa u svakodnevnom životu. Dok žena gubi kontrolu nad tijelom i umom, grize njegove usne, rukama stišće leđa, izvija tijelo muškarac uživa u privatnom showu. No posebno je ponosan jer je žena sve doživjela zbog njega. No ima još jedna stvar koja je muškarcu poseban užitak - žena je glasna na poseban način, a to će ga dodatno uzbuditi.

Image

Sviđa mu se kada se žena odlično zabavlja

Muškarci znaju da žene uživaju u seksu i bez orgazma te da im je važna povezanost i intimnost. No svaka zabava je posebna i kada ima vrhunac, a muškarac želi da se žena osjeća dobro i da dan poslije razmišlja kako se ludo zabavila. Tko zna možda će se pohvaliti prijateljici zbog te lude noći?


Image

Njemu je važna njezina sreća

Ovo je jedan od razloga zašto muškarci vole kupovati darove ženama. No, orgazmi su puno jeftiniji, ali i puno intimniji i zbog njih će se žena osjećati sretno i voljeno. Također će osjećati da je poseban sretnik ako žena doživi višestruke orgazme - ovo je poseban show za gledanje.

Image

Uživa u pogledu na njezino tijelo

Tijekom seksa temperatura se podiže, disanje ubrzava, a krv brže kola tijelom i crvenilo postaje sve jače. Muškarac će uživati u tom pogledu i obožavati rumeno lice i tijelo jer se ne može vidjeti tako često.

Image


Možda će te zanimati

Image
'MAMA JE BOLJE'

Nakon teške bolesti, naša novinarka napisala je slikovnicu kako bi pomogla svom sinu i drugoj djeci

Image
'BUDI MI PRIJATELJ'

Osigurajte bezbolnije liječenje najteže bolesnoj djeci iz Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević"