Pripazi na ova ponašanja

Pripazi jer ovim ponašanjem ga možeš 'otjerati' odmah na početku veze

Ne želiš li si uništiti priliku za ljubav i preplašiti svog potencijalnog partnera, ovo su ponašanja koja trebaš izbjegavati na početku veze

profimedia-0137117205.jpeg
Foto: Profimedia.hr

Napokon si upoznala idealnog frajera i vaš odnos sjajno napreduje. Uzbuđena si i presretna, no nemoj dopustiti emocijama da te previše zanesu jer ćeš na taj način možda prestrašiti muškarca koji ti se toliko sviđa.


Image
Od savršenog tijela do piskutavog glasa

6 stvari za koje žene misle da muškarci obožavaju, a zapravo ih odbijaju

Naime, dobro je poznato da muškarci u vezama napreduju malo sporije od nas žena te im je potrebno dulje vrijeme da bi obvezali i upustili u ozbiljan odnos. Upravo zato, najbolje je pustiti da se stvari odvijaju svojim tokom. Ako je on zaista tvoj idealan partner, onda ga nećeš treba prisiljavati na vezu niti pak požurivati cijeli vaš odnos.

Ipak, brojne žene, zanesene emocijama, požuruju svoje veze i na taj način od sebe tjeraju dobre muškarce. Ako ste se tek počeli viđati, nemoj već govoriti o vjenčanju jer će pobjeći glavom bez obzira, koliko god mu se ti sviđala.

U ključnoj fazi upoznavanja vrlo je važno ostati racionalan i priseban te dopustiti potencijalnom partneru da djeluje u svom ritmu. Samo malo uspori kako ne bi prestrašila tog svog sjajnog frajera, a u nastavku doznaj koje načine ponašanja obavezno trebaš izbjegavati ne želiš li uprskati svoju savršenu priliku za ljubav.


Svima govoriš da ste u vezi

Izašli ste tek nekoliko puta, a ti si već svima proširila vijesti o vašoj vezi. I svojim i njegovim prijateljima si rekla da ste par. Nijedan muškarac ne želi da ga se uvlači u vezu prije nego se osjeća spremnim ili je siguran da je to ono što zaista želi. Ulazak u vezu velik je korak stoga nemoj ništa forsirati. Opusti se i prepusti se čarima upoznavanja. Iskoristi tu fazu kako bi ga bolje upoznala. Provjeri dijelite li slična razmišljanja, vrijednosti i životne ciljeve jer je to preduvjet za stvaranje uspješnog odnosa.

Image

Izvor: Giphy

Neprestano ga ispituješ kako se osjeća

Većina muškaraca ne voli govoriti o svojim emocijama, posebice ne odmah na početku veze. Potrebno im je više vremena da bi se otvorili i pokazali ono što osjećaju stoga budi strpljiva i nemoj navaljivati na njega jer će ga to preplašiti. Žene vole govoriti o osjećajima, muškarci malo manje. Oni su umjesto na riječi fokusirani na djela. Dakle, ako ti ne govori što osjeća, to ne znači da nema emocije. Samo mu daj malo prostora i s vremenom će ti se otvoriti i dati ti do znanja što uistinu osjeća.


Image
Foto: Pexels

Ljubomorna si

Često ga ispituješ gdje je, s kim i što radi? Ako to radiš, onda zvučiš poput njegove majke koja ga kontrolira, a to odbija muškarce. Takvo je ponašanje za pripadnike muškog spola jedna velika crvena zastavica i stvara barijeru u odnosu. Želiš li ga zadržati, nemoj već nakon nekoliko tjedana veze imati ljubomorne ispade i daj mu priliku da sam donosi svoje odluke.

Image

Izvor: Giphy

Stalno tražiš pažnju

Očajnički žudiš za njegovim komplimentima i pažnjom. Stalno ga zoveš i šalješ mu poruke ili ga uhodiš na društvenim mrežama. Od njega neprestano iziskuješ da ti pokaže da mu se i dalje sviđaš. Takvo ponašanje muškarcu otkriva da si zahtjevna i očajnički željna pažnje, a to ne želi. U ranoj fazi veze probaj ostati što opuštenija. Nastavi živjeti svoj život umjesto da se na silu pokušavaš probiti u njegov.

Image

Izvor: Giphy

Imaš prevelika očekivanja

Tek ste se upoznali, a ti već vršiš preveliki pritisak i prerano imaš prevelika očekivanja. Pokušavaš upravljati njegovim životom. Od njega očekuješ da sve plaća i ponašaš se kao si ti najvažnija osoba u njegovom životu. Takvim ponašanjem mu narušavaš slobodu i samopouzdanje.

Image
Foto: Pexels

Smatraš da si ti sve što mu je potrebno

Ako mu pokušavaš zabraniti da se viđa s prijateljima ili da se fokusira na svoju karijeru ili hobije, to je ozbiljan problem. Takvo je ponašanje podmuklo i ako on to neće odmah primijetiti, njegovi prijatelji hoće. Moraš razumjeti da on ima i svoj život i neke vlastite interese te da nije na tebi da odlučuješ s kim i kako će on provoditi vrijeme. Budeš li se ponašala na taj način, on će prije ili kasnije otići.

Image
Foto: Pexels

Možda će te zanimati

Image
UMJESTO SMEĐE I SIVE

Unesi malo boje: Najljepši ljubičasti komadi za razigrane kombinacije

Image
OBRVE SU OKVIR LICA

Dovoljno je samo nekoliko koraka do savršenih obrva i naglašenih očiju