Iznenadi svog partnera

Osvoji ga potpuno: 5 stvari u krevetu koje će ga dovesti do ludila

Ako ga želiš iznenaditi i pružiti mu nezaboravno seksualno iskustvo, obrati pažnju na ovih pet stvari koje će (garantirano) izluditi svakog muškarca

muske-tajne.jpg
Foto: Pexels

Svaka veza ponekad zna upasti u rutinu, posebno kada je u pitanju seksualni život para, a kako bi spasila vaš seksualni život od monotonije, važno je da budeš otvorena za promjenu i održiš stvari zanimljivima. Osim toga, važno je i da jedno drugome ugađate u krevetu kako biste održali uzbuđenje i strast na životu, no što to točno znači za njega?

Image
I oni se vole maziti

Mnoge žene ne znaju: Sedam stvari koje muškarci vole (gotovo jednako) kao seks

Koje su to stvari i trikovi koji će ga iznenaditi u krevetu, do te mjere da se uzbudi kao nikada prije i da ga dovedeš do ludila? U nastavku pronađi neke zavodljive i seksi savjete koje će tvog partnera sigurno oboriti s nogu, pa ako si večeras raspoložena da mu malo uljepšaš dan, isprobaj nešto od ovoga.

Pričaj mu prljavo

Muškarci ovo itekako vole, a prljavi razgovor dovest će ga do ludila. Izmjenjujte seksualne i senzualne rečenice, dijelite svoje najdublje i najluđe fantazije i to će gotovo sigurno biti nezaboravno iskustvo i za tebe i za njega. Ako ne znaš odakle krenuti, kreni jednostavno s tim da mu kažeš što mu želiš raditi i što želiš da on tebi radi - a kasnije će riječi ići same od sebe.

Image

Budi prva koja će se skinuti

Drugim riječima, preuzmi inicijativu. Muškarci općenito ne očekuju da žene preuzmu inicijativu kada je u pitanju seks i skidanje odjeće, no duboko u sebi to itekako žele. Ako uzmeš stvari u svoje ruke i prva se svučeš, ne samo da ćeš ga ugodno iznenaditi, već ćeš ga itekako uzbuditi, a samim time i izluditi.

Image

Budi otvorena za nove stvari

Svaki par ima seksualni odnos, no ako stalno radite iste stvari u istim pozama, sigurno će vam dosaditi. Umjesto toga, prepustite se avanturi i isprobajte nešto novo kako bi spasili svoju vezu od monotonije. Isprobajte poveze za oči, lisice ili različite poze kako biste malo začinili stvari - on će sigurno biti vrlo sretan zbog toga, a i ti.

Image

Iznenadi ga oralnim seksom

Muškarci vole seks i to nije tajna, no ako postoji nešto što vole više od klasičnog, penetrativnog seksa, onda je to oralni seks. Vole ga davati, a još više ga vole primati, a oralni seks definitivno je najbolje zadovoljstvo koje možeš pružiti svom muškarcu. Ispitaj što bi mu se posebno moglo svidjeti i uključi neki element iznenađenja koji sigurno neće očekivati.

Image

Masiraj mu prostatu za vrhunski orgazam

Orgazam koji muškarci mogu doživjeti nakon masaže prostate je dubok, intenzivan i snažan, a mnoge muškarce ovo stimulira i uzbuđuje jer je područje oko anusa iznimno osjetljivo. Umetanje prsta u anus i stimuliranje prostate može dovesti do orgazma, a prostatu možeš stimulirati i izvana, masirajući perineum, područje između anusa i skrotuma.

Image