Pitanje svih pitanja

Pitaš se jesi li dobra u krevetu? Ovi znakovi otkrivaju da si vrhunska ljubavnica

Ako si se oduvijek pitala što tvoj partner o tebi misli kad je u pitanju seks, obrati pažnju na male znakove koji otkrivaju kakva si ljubavnica

fuu-j-r2nJPbEYuSQ-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

O seksu se puno priča, a ono što zanima i muškarce i žene je kako znati kada smo zaista dobri u krevetu, odnosno koje to kvalitete nekoga čine vrhunskim seksualnim partnerom.

Image
Užitak je zajamčen

Top 5: Poze u seksu koje su najbolje za stimulaciju misteriozne G-točke

Kada nešto radimo, želimo to napraviti na najbolji mogući način, a to isto vrijedi i kad je riječ o seksu. Ipak, mnogi se ljudi srame pričati o svojim seksualnim željama i potrebama, a rijetko tko se usudi pitati partnera za povratnu informaciju o vlastitim 'performansama' u krevetu.

Image

Izvor: Giphy

Prema mišljenju seksologa, komunikacija je ključna za održavanje zdravog seksualnog života, kao i za postizanje zadovoljstva stoga se nemoj bojati razgovarati s partnerom o svojim i njegovim željama, potrebama, maštarijama... Iskrena i otvorena komunikacija sigurno će popraviti vaš seksualni život.

A kako ćeš znati kakva si u krevetu? Što te to čini 'dobrom' seksualnom partnericom? Stručnjaci za seks tvrde da savršena ljubavnica posjeduje neke od sljedećih kvaliteta:

1/11