Pitanje svih pitanja

Pitaš se jesi li dobra u krevetu? Ovi znakovi otkrivaju da si vrhunska ljubavnica

Ako si se oduvijek pitala što tvoj partner o tebi misli kad je u pitanju seks, obrati pažnju na male znakove koji otkrivaju kakva si ljubavnica

fuu-j-r2nJPbEYuSQ-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

O seksu se puno priča, a ono što zanima i muškarce i žene je kako znati kada smo zaista dobri u krevetu, odnosno koje to kvalitete nekoga čine vrhunskim seksualnim partnerom.

Image
Užitak je zajamčen

Top 5: Poze u seksu koje su najbolje za stimulaciju misteriozne G-točke

Kada nešto radimo, želimo to napraviti na najbolji mogući način, a to isto vrijedi i kad je riječ o seksu. Ipak, mnogi se ljudi srame pričati o svojim seksualnim željama i potrebama, a rijetko tko se usudi pitati partnera za povratnu informaciju o vlastitim 'performansama' u krevetu.

Image

Izvor: Giphy

Prema mišljenju seksologa, komunikacija je ključna za održavanje zdravog seksualnog života, kao i za postizanje zadovoljstva stoga se nemoj bojati razgovarati s partnerom o svojim i njegovim željama, potrebama, maštarijama... Iskrena i otvorena komunikacija sigurno će popraviti vaš seksualni život.

A kako ćeš znati kakva si u krevetu? Što te to čini 'dobrom' seksualnom partnericom? Stručnjaci za seks tvrde da savršena ljubavnica posjeduje neke od sljedećih kvaliteta:

Voliš pričati o seksu

Vrlo je jednostavno. Komunikacija je najvažnija za kreiranje vrhunskog seksualnog života. Partneri neprestano trebaju razgovarati jer će im to omogućiti da stalno uče jedno o drugom. Važno je komunicirati o svojim seksualnim željama, potrebama i maštarijama, ali i o granicama i onome što netko voli, a što ne.

Image
Foto: Pexels

Otvorena si za isprobavanje novih stvari

Dosadno je voditi ljubav u stalno jednoj te istoj pozi. Vrhunska ljubavnica uvijek je spremna za eksperimentiranje u krevetu. Isprobavanje novih poza, uvođenje seksi igračaka, igranje različitih uloga... Načina za osvježavanje seksualnog života zaista je mnogo, a žena koja je dobra u krevetu otvorena je za isprobavanje novih stvari i ne srami se s partnerom podijeliti svoje seksualne fantazije.

Image
Foto: Pexels

Poštuješ tuđe granice

Poštivanje partnerovih granica tijekom seksa vrlo je važno za kreiranje prostora koji će biti siguran i zabavan. Kada ti partner kaže 'ne', svjesna si činjenice da to nije ništa osobno. Otvorena si i znatiželjna i podržavaš seksualnu evoluciju svog partnera.

Image
Foto: Unsplash

Velikodušna si tijekom seksa

U seksu je sve stvar davanja i primanja. Dobra seksualna partnerica to zna. Ako voliš u krevetu biti 'velikodušna', to te svakako čini vrhunskom ljubavnicom. Seks treba biti zabavan, ugodan i ispunjen zadovoljstvom.

Image

Izvor: Giphy

Lako se prilagođavaš

Da bi seksualni život ostao uzbudljiv i nakon nekog vremena, važno je prilagođavati se partnerovim potrebama, željama i fantazijama. Dobra partnerica u krevetu je uvijek otvorena za eksperimentiranje. To podrazumijeva da ćeš partneru često postavljati pitanja o tome što voli i fokusirati se na njegove individualne preferencije.

Image
Foto: Unsplash

Dobro se osjećaš i kad su svjetla upaljena

Brojne žene osjećaju se nelagodno ako su tijekom seksa upaljena svjetla jer se srame vlastitog tijela. Ako ti je ugodno biti gola pred partnerom, to je samo znak da nemaš problema sa samopouzdanjem, a to te ujedno čini i dobrom seksualnom partnericom.

Image
Foto: Pexels

Ne imitiraš druge

U seksu je sve stvar osobnih ukusa i preferencija. Vješta ljubavnica nikad neće imitirati druge ili raditi nešto što joj nije ugodno. Dopusti sebi da budeš svoja i spontana i seks će biti puno bolji, a ti ćeš se osjećati ugodnije u vlastitoj koži.

Image
Foto: Pexels

Imaš samopouzdanja

Ne sramiš se svoje seksualnosti i spremna si neprestano učiti nove stvari kad je riječ o seksu. Voliš prikupljati razna znanja i vještine, a uživaš i u masturbaciji. Sve to su kvalitete dobre ljubavnice. Želiš li popraviti svoje seksualno samopouzdanje, nauči osluškivati potrebe svog tijela. To će ti omogućiti da više budeš u skladu sama sa sobom, ali i s partnerom tijekom seksualnog odnosa.

Image

Izvor: Giphy

Ne bojiš se seksi igračaka

Žena koja voli eksperimentirati je dobra ljubavnica, ističu seksolozi. Ako voliš isprobavati seksi igračke i slične stvari u krevetu, to te čini dobrom partnericom. Seksi igračke nisu tu da te zamijene, već da u vaš odnos unesu malo različitosti i da podrže vašu seksualnu ekspresiju.

Image
Foto: Pexels

Rekli su ti da si 'dobra'

Ako ti je netko od seksualnih partnera rekao da si zaista dobra u krevetu, onda nema sumnje. Uzmi to kao kompliment i budi ponosna na sebe i na svoje seksualne vještine!

Image

Izvor: Giphy