10 znakova da si napokon (i istinski) preboljela bivšeg

Prekidi mogu biti brutalni. I sama to znaš, ali isto tako znaš da je to sada iza tebe. Evo i kako

10 znakova da si napokon (i istinski) preboljela bivšeg

Iako suosjećamo sa svima onima koje su i nakon prekida pretjerano mislile na svog bivšeg (ponekad svi škicnemo svoje bivše na društvenim mrežama), nadamo se da će vam ovaj članak pomoći da naučite kako prijeći preko prekida. 

To bi mogao biti samo katalizator koji trebaš prijeći preko tog toksičnog čistilišta. Evo 10 znakova da si preboljela bivšeg (jednom zauvijek!) i da si na putu ka zdravom i sretnom životu.

Nisi ljubomorna kada pronađe nekog novog

U stvari, potpuno ti je svejedno ili ti je čak i drago. Uostalom, samo zato što vas dvoje niste uspjeli, ne znači da on ne bi trebao naći sreću s nekim drugim.


Ne osjećaš hitnu potrebu uzvratiti mu poziv, poruku ili mail

Jer on više ne drži mjesto broj jedan u tvom srcu. I nije kao da će vidjeti pogrešku svojih načina, samo zato što si brzo reagirala.


Zainteresirana si za druge muškarce

Kada ste tek prekinuli, ozbiljno si naumila pronaći nekog novog, ali tvoje srce jednostavno nije bilo na tom mjestu. Međutim, sada napokon je jer osjećaš istinsko uzbuđenje kada ti se netko novi osmjehne ili počne flertati s tobom. Ponovno si spremna za novu vezu.

Sada shvaćaš koliko su neke njegove osobine bile dosadne ili jadne

Odjednom shvaćaš da uopće nije biio tako savršen koliko si ga ti zapravo idealizirala. Ako si ga prestala gledati kroz 'ružičaste naočale', definitivno si ga preboljela. 


Vašu vezu smatraš iskustvom iz kojeg si puno naučila

Kad se osvrneš na sretne uspomene koje ste vas dvoje stvorili zajedno, ne možeš si pomoći, a da se ne osmjehneš. Da, bilo je ozbiljnih problema, ali sada si zapravo zahvalna na toom iskustvu jer si puno naučila iz njega. I sve što si prošla tijekom preida i teškog razdoblja nakon prekida smao te je ojačalo!  

Više ga ne kriviš za sve

U prošlosti, gorčina koju si iskusila zbog vašeg prekida uzrokovala je da u svaki razgovor uneseš jezive komentare o njemu. Hvala bogu što je gotovo i s tim.

Kada upoznaš novog muškarca, ne uspoređuješ ga automatski sa svojim bivšim

I ne samo to, čak nisi ni u iskušenju da ga spomeneš u razgovoru na nekom od spojeva. Umjesto toga, uistinu si zainteresirana naučiti više o životu ovog novog muškarca i, kad te netko pita o sebi, možeš se predstaviti kao žena s hobijima i interesima odvojenima od onih koje si dijelila sa svojim starim partnerom.

O sebi razmišljaš kao o slobodnoj ženi, a ne kao o ženi koja je nedavno izašla iz veze

Dovoljno dugo si lutala u samosažaljenju i opet si spremna prihvatiti zabavu, avanturu i bezgranične mogućnosti solo života. Ako si uzbuđena što si solo, ostavila si bivšeg tamo gdje i pripada - u prošlosti. 

Istinski osjećaš da ta veza nije bila suđena

I da si korak bliže u pronalasku osobe s kojom bi trebala biti.

Pokušavaš se sjetiti nečeg u vezi njega i jednostavno ne možeš

Čestitamo! Nepotrebni detalji iz vašeg zajedničkog vremena službeno su uklonjeni iz tvog sustava. Sada izađi i pronađi nekoga tko ti ne zadaje kronične migrene. Ili se jednostavno opusti i provedi kvalitetno vrijeme s nekim super važnim: sa samom sobom.


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.