10 stvari koje morate znati prije nego krenete u online dejtanje

Što morate znati prije nego krenete u online potragu za dobrim frajerom?

10 stvari koje morate znati prije nego krenete u online dejtanje

Danas je teško pronaći pravog frajera i čini se kako su svi dobri već zauzeti. Single dame kojima su pomalo dosadili izlasci i ista ekipa stoga često pribjegavaju online dopisivanju. 

Zbog široke dostupnosti interneta i razvijene tehnologije online dejtanje danas je sve raširenije. Ipak, online dejtanje nije nimalo jednostavno. Postoji bezbroj faktora koji bi mogli raditi protiv vas. Od onoga što nosite na fotografijama do poruka koje šaljete. 

Sitnice su bitne pa pripazite na njih želite li pronaći dobrog muškarca. U nastavku vam otkrivamo nekoliko zanimljivih stvari koje bi morali znati prije no što krenete u online potragu za novim frajerom.

1. Smisao dejtanja nije u tome da pronađete najboljeg dečka, već da pronađete onog koji će biti najbolji za vas pa razmislite koje su vam kvalitete kod muškaraca bitne. Online dejtanje nudi mnogo opcija, no budite fokusirani na ono što želite i nemojte se upuštati u dopisivanje s nekim za koga već na početku vidite da nije onakav kakvog biste htjeli. 

2. Nemojte pretjerivati provokativnim fotografijama. Malo seksepila je dozvoljeno, ali klonite se golotinje. 

3. Također, izbjegavajte previše otkačene i zastarjele fotografije koje bi mogle stvoriti pogrešnu sliku o vama. Primjerice, fotografija s fakulteta na kojoj imate 10 kilograma manje nego sad nije vjeran prikaz toga tko ste danas. 

4. Kad smo već kod fotografija, četiri ključne fotografije su sljedeće: ona na kojoj radite nešto što volite;  zatim fotografija na kojoj se družite s prijateljima; fotografija koja vas prikazuje u cijelosti, od glave do pete i jedna kvalitetna fotografija vašeg lica. 

5. Da biste potaknuli razgovor s osobom koja vas je privukla, dovoljno je da podijelite neke osnovne informacije o sebi. Ne morate odmah ispričati svoju cijelu životnu priču. Nitko to ne želi čuti prije nego vas uživo vidi. 

6. Ostanite vjerni svom stilu. Vaše fotografije trebale bi prikazivati vaše različite strane, no barem na jednoj bi se trebalo vidjeti da ulažete u svoj izgled. Pokažite najbolju verziju sebe, a izdanja u pidžami ili rastegnutoj trenirci ostavite za kasnije. 

7. Vaša profilna fotka trebala bi vjerodostojno prikazivati vaš izgled pa nemojte pretjerivati s make-upom. Malo sjajila i maskare je sasvim dovoljno. 

8. Ako sami ne možete smisliti ništa lijepo ili zanimljivo o sebi, zamolite prijateljicu koja vas najbolje poznaje da vam pomogne. Ona će znati istaknuti vaše pozitivne osobine kojih niti sami niste svjesni.

9. Nijedna osoba nije jednodimenzionalna pa nemojte kreirati profil koji će odražavati samo jednu vašu stranu. Istaknite različite dijelove svoje osobnosti i stvari koje volite raditi u svom životu.

10. Nemojte zaboraviti da vi imate kontrolu nad onim što svijetu otkrivate o sebi. Ako vam se ne sviđaju rezultati koje dobivate, zatim promijenite nešto. Dodajte nove fotografije, promijenite sadržaj koji dijelite. Sastavite dobar plan, budite svjesni svojih slabosti i budite spremni. Nakon svega, nikad ne znate kada ćete upoznati osobu svog života. Ali prije ili kasnije, on će se pojaviti. 


Izvor: www.popsugar.com
Foto: marcolm/Freedigitalphotos.net