žena.hr testerice ocijenile Respect prirodne boje za kosu

Brine li vas vaše zdravlje i zdravlje vaše djece?

žena.hr testerice ocijenile Respect prirodne boje za kosu

40 sretnih čitateljica portala žena.hr u razdoblju 05.10.-25.10.2016. testiralo je Respect prirodne boje za kosu.

Svaka čitateljica dala je opću ocjenu proizvoda te odgovorila na pitanja bi li proizvod preporučila drugima i bi li ga opet kupila.
Osim toga, svaka čitateljica napisala je i detaljniji opis pri čemu je odgovorila na sljedeća pitanja:

  • Kako bi opisali korištenje boje (lakoća upotrebe, pečenje ili bol kod korištenja…)?
  • Opišite opće karakteristike boje (tekstura, miris, dizajn ambalaže)
  • Opišite rezultate korištenja boje (prikrivanje sijedih vlasi, postizanje očekivane nijanse…)
  • Što bi promijenili kod ovog proizvoda?
  • Ostali komentari


Na temelju 39 pristiglih recenzija, opća ocjena proizvoda je visokih 4.69, .

Detaljne, pojedinačne recenzije možete pročitati ovdje, a u nastavku smo za vas izdvojili najzanimljivije detalje:

jagodica2: "Respect boja je nadmašila moja očekivanja i stvarno je odlična. Bez sumnje zaslužuje titulu najbolje i najzdravije boje na tržištu. Svakako bih ju preporučila svim osobama. Bile to žene koje imaju sijede kao moja mama ili žene, muškarci koji jednostavno samo žele promjeniti svoju boju kose, osobe koje imaju oštečenja na glavi ili cure koje tek ulaze u svijet bojenja i ne znaju koju marku da izaberu. Zato preporučavam ovu Respect boju od Martisa jer je doslovno za sve tipove ljudi, tj. njihove kose."

mare1402: "Mogu reći da sam zaista sretna što se na našem tržištu pojavila Respect boja za kosu pogotovo u ovom periodu života. Sada sa sigurnošću nakon farbanja kose mogu dojiti svoje dijete bez straha od unosa štetnih kemikalija u svoje i dijetetovo tijelo."

neko12: "Izrazito sam bila sretna kada sam odabrana za recenziju baš ovoga proizvoda koji me je naprosto oduševio! Preporučam ovu boju za kosu svima koji žele biti i više nego zadovoljni pravim odabirom boje ali i koji žele održati sjaj i mekoću svoje kose"

tananana: "Ovaj proizvod me osvojio svojim mirisom i djelovanjem jer je nanošenje ugodno a boja sjajna,preporučila sam ju najbližim prijateljicama i preporučila bi ju svima koji brinu za zdravlje kose,jer razlika je očigledna."

14brineta: "Rezultati su bili neočekivano dobri,nisam očekivala da će boja na prirodnim sastojcima ovako predobro ispasti.. Sijedih i nemam tako da to ne mogu prokomentirati ali meni se jako sviđa moja nova boja oduševljena sam."