žena.hr čitateljice ocijenile Nivea Hairmilk liniju

Nova NIVEA Hairmilk linija za lepršavu kosu punu života

žena.hr čitateljice ocijenile Nivea Hairmilk liniju

25 sretnih čitateljica portala žena.hr u razdoblju 15.9.-30.9.2016. testiralo je Nivea Hairmilk liniju.

Svaka čitateljica dala je opću ocjenu proizvoda te odgovorila na pitanja da li bi proizvod preporučila drugima i da li bi proizvod opet kupila.
Osim toga, svaka čitateljica napisala je i detaljniji opis pri čemu je odgovorila na sljedeća pitanja:

  • Koji je Vaš opći dojam o NIVEA Hair Milk proizvodima koje ste testirali?
  • Koje karakteristike biste pripisali NIVEA Hair Milk šamponu?
  • Koje karakteristike biste pripisali NIVEA Hair Milk regeneratoru?
  • Koliko puta ste prali kosu u tjedan dana testiranja s NIVEA Hair Milk šamponom i regeneratorom?

Na temelju 24 pristigle recenzije, opća ocjena proizvoda je visokih 4.6322.

Detaljne, pojedinačne recenzije možete pročitati ovdje, a u nastavku smo za vas izdvojili najzanimljivije detalje:

nmrkonjic: "Imam izrazito suhu kosu koja je prošarana i prvim sijedima iako imam manje od 30. Uvijek sam odabirala NIVEA proizvode za njegu svoje kože te sam se iskreno veselila kad sam čula da "izbacuju" ovu divnu liniju samo za kosu. Naime, izrazito sam bila sretna kad sam odabrana za recenziju baš ovoga proizvoda koji me je naprosto oduševio! Preporučam šampon i regenerator svima koji se bore sa suhom kosom, ali i koji žele održati sjaj i mekoću svoje kose i vlasišta."

matteomila: "Opći dojam o NIVEA Hair Milk proizvodima je ugodno iznenađenje. Već od prvog pogleda na redizajniranu ambalažu, dobro nam poznatog proizvoda, koji vraća osjećaj djetinjstva i topline doma, pa do ugodnog poznatog mirisa. Bila sam pomalo skeptična s obzirom na sastav i teksturu. Očekivala sam sa strepnjom da će moju gustu dugu, bojom tretiranu kosu otežati i učiniti beživotnom. No,i tu sam se prevarila. Ulje makadamije i eucerit je učinilo svoje. Vlas kao da je obložena svilom a posljedica svega je lepršava i podatna kosa."

smix: "Prije svega želim opisati moj tip kose. Moja kosa je tanka, suha, oštećena, te nakon što odrežem vrhove i maknem najviše oštećeni dio ona ponovno ispuca u kratkom vremenu. Inače koristim NIVEA šampone i regeneratore jer su mi se pokazali najboljima, a probala sam...pa usudila bih se reći 95% drogerijskih marki šampona i regeneratora. Prije svega me oduševilo pakiranje koje je stvarno lijepo dizajnirano, lako se otvara i dozira količina. A zatim miris...mmmm... to je onaj predivni NIVEA miris koji svi obožavamo!!"

jasmanavi: "Moj dojam o NIVEA Hair Milk proizvodima je taj da su iznimno su nježni, a ujedno hranjivi i bogati pri svakodnevnoj njezi kose. Isto tako, ova linija Niveinih proizvoda obnovila mi je kosu ne čineći ju teškom što je najvažnije u današnjem svijetu zbog svakodnevnog pranja kose, užurbanog načina života koji mi zna prouzročiti opadanje kose, ali i upotrebe farbi za kosu ili drugih kemijskih sredstava koja kosu dodatno otežavaju. Formula ove linije proizvoda iznimno je nježna dok blago čisti kosu,ali ju ojačava zbog prirodnih mliječnih proteina."

Image