žena.hr čitateljice ocijenile L'Oréal Professionnel Inoa Color Care šampon

Prva linija za njegu obojene kose stvorena u sinergiji s inoa bojom za kosu

žena.hr čitateljice ocijenile L'Oréal Professionnel Inoa Color Care šampon

20 sretnih čitateljica portala žena.hr u razdoblju 7.5.-20.5. testiralo je novi L'Oréal Professionnel Inoa Color Care šampon.

Svaka čitateljica dala je opću ocjenu proizvoda te odgovorila na pitanja da li bi proizvod preporučila drugima i da li bi proizvod opet kupila.
Osim toga, svaka čitateljica napisala je i detaljniji opis pri čemu je odgovorila na sljedeća pitanja:

  • Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
  • Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
  • Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
  • Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)


Na temelju 19 do sada pristiglih recenzija, opća ocjena proizvoda je 4.74 od maksimalnih 5, a svih 19 recenzistica preporučuje proizvod, a 18 recenzistica bi opet kupilo proizvod.

Detaljne, pojedinačne recenzije možete pročitati ovdje, a ovdje smo za vas izdvojili nekoliko najzanimljivijih:

redhead: "Najviše me oduševilo to što šampon prekrasno miriši. Osim toga, potrebno ga je vrlo malo za dobro pranje kose. Obično kosu šamponiram dva puta, međutim, čini mi se da s ovim šamponom to uopće nije potrebno. Već sa prvim šamponiranjem pjena je bogata, a kosa oprana. Nekako mi se čini da mi je potrebno i manje proizvoda za stajling. Kosa je punija, većeg volumena, lako se suši... savršeno!"

trnje: "Šampon me je ugodno iznenadio jer mi je kosa nakon upotrebe mirisna,glatka sjajna,boja osvježena i kosa mi djeluje bujno i njegovano."

chica_zg: "Tekstura kose ja značajno drugačija nego nakon uporabe ostalih šampona. Kosa je svilenkasta i mekanija na dodir."

angel_wing: "Boja se definitivno manje ispire, a to primjetim pogotovo jer imam crveni preljev koji inače jako brzo ode."

ataner: "Kao prvo, prekrasna ambalaža, a već pri prvom kontaktu, nakon što sam otvorila šampon, zapljusnuo me predivan miris, kao najfiniji parfem."

aywy: "Nakon upotrebe šampona boja kose je blistava i mnogo intenzivnija nego prije uporabe istog!"

jinx0o: "Proizvod je genijalan za nas žene. Ja sam zbog anemičnosti mnogo propatila puštajući svoju kosu, jer je uvijek bila sklona lomljenju, te je bila suha i bez sjaja. S ovim proizvodom postigla sam upravo onaj učinak koji sam do sada pokušavala s drugim proizvodima, koji nisu imali nekog naročitog' djelovanja."

14minx: "Miris je osvježavajuć,idealan za ljetne vrućine. Tekstura je kremasta, kao da koristite regenerator, a ne šampon, s tom razlikom da vam ovaj proizvod ne otežava kosu."

petra267: "Nakon korištenja ovog šampona primijetila sam da mi je kosa puno mekanija i nije više tako suha na opip. Jednom sam zaboravila staviti regenerator, ali kosa mi je svejedno bila mekana, tako da slobodno mogu reći da uz korištenjem ovog šampona nije potrebno koristiti regenerator."

monstrum: "Preljev kao takav mi inače blijedi s pranjem , i izdrži mi 4-5 pranja, međutim evo već sam 3 puta oprala kosu ovim šamponom i preljev na kosi je onakav kakav je bio prije tjedan dana,...nije mi se uopće boja ispirala."


shimmer fallbackViše o L'Oréal Professionnel Inoa Color Care šamponu

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.