Bob je i dalje najpopularnija frizura

Želiš promjenu? Ove bob frizure osvježit će tvoj izgled

Sve varijante bob frizure biti će vrlo trendi i ove sezone. Donosimo inspirativne ideje za sve prigode

collage.jpg
Foto: Pexels

Početak nove sezone donio je transformaciju unutar naših ormara, a kod mnogih i probudio želju za promjenu looka. S približavanjem ljeta, mnoge od nas već sada razmišljaju o novoj frizuri koja će unijeti dozu osvježenja u naš svakodnevni izgled.

Image
Trendi, a jednostavne

Ovih pet proljetnih TikTok frizura jednostavno moraš isprobati

Kad je riječ o beauty trendovima, već nekoliko godina bob se i dalje nalazi na samom tronu najpopularnijih frizura, a obožavaju ga i brojne poznate dame. Danas postoji već zaista puno varijacija na temu, od kratkog do dugog boba, no popularnost mu ne blijedi, a čini se da će biti vrlo trendi i tijekom ljetnih mjeseci koji su pred nama. Prednost bob frizure je u tome što je jednostavna i praktična te se prilično lako održava, a pristaje gotovom svakom obliku lica. Uvijek izgleda trendi i elegantno.

Prije nego se zaputiš frizeru, razmisli o tome koja bi vrsta bob frizure najbolje pristajala tvom izgledu, a inspiraciju i odlične ideje pronaći ćeš i na društvenim mrežama.

Želiš li ove sezone malo osvježiti svoju bob frizuru, u nastavku imamo odlične ideje s Instagrama koje pristaju svima i savršen su izbor za toplije dane koji su pred nama.

'Boyfriend' bob

Kao jedna od najpopularnijih verzija boba ove sezone istaknula se ležerna bob frizura inspirirana lookom zgodnih frajera iz 90-ih. Riječ je o tzv. 'boyfriend' bob frizuri kod koje je kosa nešto dulja nego kod uobičajenog boba.

Kovrčavi bob

Imaš li kovrčavu kosu, bob frizura za tebe je savršen izbor. Uvijek djeluje trendi, a lako se održava.

Kratki bob sa šiškama

Još jedna odlična te vrlo upečatljiva frizura za odvažne dame. Savršen je izbor za vruće ljetne dane.

Zalizani bob

Tražiš li neku svečaniju varijantu za svoju bob frizuru, s ovom zalizanom verzijom nećeš pogriješiti. Jednostavna je i lako se može napraviti i kod kuće, a osvježit će svaki look.

Dugi bob

Ne želiš li se odreći svoje duge kose, duga verzija boba odlično je rješenje. Ženstvena je i elegantna.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.