Želiš promjenu? Donosimo nekoliko odličnih frizura koje će osvježiti tvoj look

Efektne frizure za novu sezonu

Želiš promjenu? Donosimo nekoliko odličnih frizura koje će osvježiti tvoj look

Pred nama je još jedna nova sezona, a to je odlična prilika za promjene. Želiš li malo osvježiti svoj look i isprobati nešto drugačije, promjena frizure uvijek je dobra ideja.

Ne trebaš poduzimati nikakve radikalne poteze  jer i s malim promjenama možeš postići puno. Bilo da se odlučiš za promjenu boje ili pak šišanje, osvježenje je uvijek dobrodošlo, a ti ćeš se osjećati bolje i spremnije za dolazak proljeća.

Image

Ove će frizure biti pravi hit u 2021. Koja ti se sviđa?


Nova ti frizura može donijeti snažnu transformaciju, bez obzira na to hoće li promjena biti mala ili pak drastična. Ako ti nedostaje ideja o tome što i kako učiniti sa svojom kosom, najprije malo istraži trendove i posavjetuj se s frizerom jer će ti on znati reći što je najbolje za tvoj tip kose.


Kad govorimo o trendovima za ovu godinu, i dalje su najčešći izbor mnogih žena bob i lob frizure koje su efektne, jednostavne i chic. Želiš li malo veću promjenu, razmisli o šiškama.

Inspiraciju za novu frizuru možeš pronaći i u našoj fotogaleriji u nastavku jer smo odabrale nekoliko efektnih frizura koje će biti popularne u sezoni koja je pred nama.

Foto: Instagram

Pixie frizura

Kovrčavi pixie

Jednostavni bob

Slojeviti bob

Razbarušeni krajevi

Poluduga kosa

Šiške

Klasični shag sa šiškama

Valovita duga kosa

Pixie sa šiškama

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.