Vrijeme je za promjenu

Želiš kratku frizuru ili čak obrijati glavu? Imamo super ideja

U posljednje se vrijeme sve više žena odlučuje za kratke frizure, a mi imamo nekoliko ideja za odlične kratke frizure koje će pristajati baš svima

kratkefrizure.jpg
Foto: Instagram

Naša je kosa jedan od naših najvećih aduta, ali i jedan od najvizualnijih načina da svijetu poručimo nešto o sebi. A kada je riječ o frizurama kojima ćemo dati izjavu, kratke i gotovo obrijane frizure najsmjeliji su potez koji možeš napraviti. Kosa je na kraju dana ipak samo kosa, ali za nju se možemo jako vezati, stoga i ono najmanje šišanje kose može biti zastrašujuće, no može biti i itekako oslobađajuće - a kratke frizure, jednako hrabre koliko i odvažne, postale su simbol ženske snage. One su istovremeno "opasne" i ženstvene, a u posljednje se vrijeme sve više žena odlučuje za upravo ovakve frizure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Vrijeme je za promjene

Proljetni trendovi u svijetu kose: Ove tri frizure vladat će ulicama

Prema Googleovim podacima pretraživanja, "kratke frizure" najguglaniji su trend ljepote u svijetu, što govori sve o tome koliko su ove frizure popularne. Može biti da je riječ o osvježenju u frizurama, praktičnosti, ili jednostavno želji za nečim novim. Kako bilo, ovaj je trend sve rašireniji, no što prvo činiti kada se odlučiš za kratku frizuru?

Ako želiš pixie kroj malo dulje duljine s izbrijanom kosom sa strane i iza, možda bi trebala razmotriti oblik i duljinu kose koji odgovaraju tvojim značajkama na licu. A ako se odlučiš na skroz izbrijanu frizuru - pripremi se na upoznavanje svog oblika glave. Posljednje što treba uzeti u obzir je boja - jednom kada ošišaš svoju kosu, samo nebo je granica i možeš se odlučiti za bilo koju boju.

Još uvijek nisi sigurna je li kratka kosa za tebe? Imamo nekoliko odličnih ideja koje će ti sigurno promijeniti mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/6