Play logo

Trendovi frizura za 2016. godine

Kakve ćemo frizure nositi u toplijoj sezoni?

Trendovi frizura za 2016. godine
Play logo

Siječanj je vrijeme kada planiramo što ćemo raditi u godini pred nama, organiziramo se i pregledavamo trendove koji nas očekuju.

Mi novu sezonu otvaramo s trendovima frizura koji nas očekuju u toplijoj sezoni. Ima tu svega pomalo i ništa što već ranije nismo vidjeli. Nosit će se uistinu svakakve frizure pa vjerujemo da će svaka pripadnica nježnijeg spola moći pronaći trend koji joj najviše odgovara s obzirom na dužinu i teksturu kose. 

Što se tiče boja za kosu, izuzetno će popularne biti vatreno crvena, platinasto plava, tamno smeđa te sve neprirodne boje za kosu, osobito pastelne nijanse. 

Play logo


Izvor: undefinedIzvor: undefined


Play logo

Mi smo za vas izdvojili nekoliko trendova koji su nam se najviše dopali, a u nastavku pogledajte koji su to...


Foto: Getty Images

Pletenice

Jedan od vodećih trendova naredne sezone svakako će biti pletenice u svim oblicima. 

Play logo
Izvor: undefined


Izvor: undefined

Konjski rep

Popis trendova ne bi bio potpun bez konjskog repa a ove se sezone konjski rep nosi na  sve moguće načine.

Izvor: undefined

Prirodni look

Postoji li išta ljepše od prirodne frizure? Ležerna i jednostavna. Znači samo ostavite kosu onakvu kakva je jer upravo je to jedan od trendova koji nas očekuju naredno proljeće. 

Play logo
Izvor: undefined

Valovi u kosi

Za sve okorjele romantičarke tu je trend valova u kosi koji će odlično upotpuniti styling za tople ljetne večeri...

Izvor: undefined

Raščupana punđa

Raščupana punđa i nije neka novost kad su trendovi u pitanju i nekako se ta frizura svake sezoni uspije ugurati na popis najpopularnijih trendova. Valjda zato jer većina žena obožava ovu frizuru, a i vrlo je jednostavna za napraviti. 

Izvor: undefined

Neuredna frizura

Neuredna frizura po uzoru na onu kao da ste upravo ustali iz kreveta također će u narednoj sezoni biti jedan od velikih trendova koje su prigrlili mnogi dizajner i brendovi poput Gilesa, Marc Jacobsa i Topshopa.

Play logo
Izvor: undefinedIzvor: undefined

Kratko ošišana frizura

Kako se ne bi svi trendovi odnosili samo na dugu i poludugu kosu, ove se godine posebno izdvaja trend ultra kratko ošišane kose. Ova frizura najbolje će stajati ženama s lijepim licem koje se ne boje biti drugačije.


Play logo
Izvor: undefined

Bob iznad ramena

Razne vrste boba također uvijek pronađu svoje mjesto na popisu trendova, a ove ćemo sezone nositi bob iznad ramena. Frizura će najbolje stajati djevojkama s jako ravnom i glatkom kosom. 


Izvor: undefined

Lude kovrče

I za kraj, slatke kovrče. Ne stoje svima dobro, no svaka je žena barem jednom u životu poželjela imati kovrčavu kosu. Ponosne vlasnice kovrčave kosu znaju da s njom nije nimalo lako no biti će sretne kad vide da se njihova frizura našla na popisu trendova za nadolazeću sezonu.


Izvor: undefined
Play logo