Trendovi frizura za 2016. godine

Kakve ćemo frizure nositi u toplijoj sezoni?

Trendovi frizura za 2016. godine

Siječanj je vrijeme kada planiramo što ćemo raditi u godini pred nama, organiziramo se i pregledavamo trendove koji nas očekuju.

Mi novu sezonu otvaramo s trendovima frizura koji nas očekuju u toplijoj sezoni. Ima tu svega pomalo i ništa što već ranije nismo vidjeli. Nosit će se uistinu svakakve frizure pa vjerujemo da će svaka pripadnica nježnijeg spola moći pronaći trend koji joj najviše odgovara s obzirom na dužinu i teksturu kose. 

Što se tiče boja za kosu, izuzetno će popularne biti vatreno crvena, platinasto plava, tamno smeđa te sve neprirodne boje za kosu, osobito pastelne nijanse. 


ImageImage


Mi smo za vas izdvojili nekoliko trendova koji su nam se najviše dopali, a u nastavku pogledajte koji su to...


Foto: Getty Images

Pletenice

Jedan od vodećih trendova naredne sezone svakako će biti pletenice u svim oblicima. 

Image


Image

Konjski rep

Popis trendova ne bi bio potpun bez konjskog repa a ove se sezone konjski rep nosi na  sve moguće načine.

Image

Prirodni look

Postoji li išta ljepše od prirodne frizure? Ležerna i jednostavna. Znači samo ostavite kosu onakvu kakva je jer upravo je to jedan od trendova koji nas očekuju naredno proljeće. 

Image

Valovi u kosi

Za sve okorjele romantičarke tu je trend valova u kosi koji će odlično upotpuniti styling za tople ljetne večeri...

Image

Raščupana punđa

Raščupana punđa i nije neka novost kad su trendovi u pitanju i nekako se ta frizura svake sezoni uspije ugurati na popis najpopularnijih trendova. Valjda zato jer većina žena obožava ovu frizuru, a i vrlo je jednostavna za napraviti. 

Image

Neuredna frizura

Neuredna frizura po uzoru na onu kao da ste upravo ustali iz kreveta također će u narednoj sezoni biti jedan od velikih trendova koje su prigrlili mnogi dizajner i brendovi poput Gilesa, Marc Jacobsa i Topshopa.

ImageImage

Kratko ošišana frizura

Kako se ne bi svi trendovi odnosili samo na dugu i poludugu kosu, ove se godine posebno izdvaja trend ultra kratko ošišane kose. Ova frizura najbolje će stajati ženama s lijepim licem koje se ne boje biti drugačije.


Image

Bob iznad ramena

Razne vrste boba također uvijek pronađu svoje mjesto na popisu trendova, a ove ćemo sezone nositi bob iznad ramena. Frizura će najbolje stajati djevojkama s jako ravnom i glatkom kosom. 


Image

Lude kovrče

I za kraj, slatke kovrče. Ne stoje svima dobro, no svaka je žena barem jednom u životu poželjela imati kovrčavu kosu. Ponosne vlasnice kovrčave kosu znaju da s njom nije nimalo lako no biti će sretne kad vide da se njihova frizura našla na popisu trendova za nadolazeću sezonu.


Image