Short hair, don't care

Kraće je slađe! To dokazuju i ove frizure koje će biti 'in'

Umara te rutina i osjećaš da je vrijeme za promjenu? Počni s frizurom. Naime, slavna Coco Chanel kazala je "Žena koja odreže kosu sprema se promijeniti svoj život"

profimedia-0314502862.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Iako kraće frizure povezujemo s ljetnim trendovima, zapravo su super praktične baš za zimu - kapa ti neće pokvariti frizuru, niti će ti se dugi pramenovi zapletati u otvarač jakne. Osim toga, kraća je kosa lakša za održavanje i brže će biti suha nakon pranja. Ali, po stranu praktičnost, kratke su kose tako neodoljive. Nose ih one odvažne među nama, one koje se ne boje biti drugačije u moru dugokosih žena - i njegovati vlastiti, jedinstveni stil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući kratkoj kosi, uz uvjet da dobro izaberemo frizuru, djelovat ćemo nekoliko godina mlađe, a lice će nam više doći do izražaja - pogotovo usne. Kraću kosu asociramo s mladenaštvom i zaigranošću, a mnogi muškarci obožavaju kratkokose frizure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebaš li razlog više da se napokon odvažiš na veliku promjenu? Ako još nisi skupila hrabrost za posjet frizeru, prelistaj našu galeriju i inspiriraj se ovim preslatkim kratkim trendi frizurama s Instagrama:

1/9